12 500 olimpiai sportoló vette át limitált kiadású Galaxy S7 edge telefonkészülékét

Kütyü Magazin - 2016. augusztus 6.

A 2016-os riói olimpiai játékok nyitóünnepsége előtt a Samsung Electronics, az olimpia hivatalos partnere a vezeték nélküli kommunikációs eszközök kategóriában, a Nemzetközi Olimpiai Bizottsággal (NOB) együttműködésben 12 500 darab limitált, olimpiai játékok kiadású Galaxy S7 edge telefonkészüléket ajándékozott a 2016-os Rio de Janeiró-i játékokon részt vevő sportolóknak.

Az emléktárgy jellegű okostelefonok remélhetőleg sok örömet okoznak az olimpikonoknak, és megkönnyítik számukra a kapcsolattartást otthon maradt szeretteikkel.

 

Mohamed Aida (balról) és Knapek Edina, magyar vívók átveszik az ajándékba kapott, limitált olimpiai játékok kiadású Galaxy S7 edge telefonkészülékeket a Rio de Janeiro-i olimpiai faluban található Samsung Galaxy Stúdióban.

 

A brazil női vízilabdacsapat tagjai átveszik az ajándékba kapott, limitált olimpiai játékok kiadású Galaxy S7 edge telefonkészülékeket a Rio de Janeiró-i olimpiai faluban található Samsung Galaxy Stúdióban.

 

Kayla Harrison, az Egyesült Államok olimpiai aranyérmese szelfit készít magáról az ajándékba kapott, limitált olimpiai játékok kiadású Galaxy S7 edge telefonkészülékén, a Rio de Janeiro-i olimpiai faluban található Samsung Galaxy Stúdióban.

Alicia Bragg és Rebecca Gallantree, a nagy-britanniai szinkronúszó csapat tagjai átveszik az ajándékba kapott, limitált olimpiai játékok kiadású Galaxy S7 edge telefonkészülékeket a Rio de Janeiro-i olimpiai faluban található Samsung Galaxy Stúdióban.

 

Gu Bon-Gil (balról) és Shin A-Lam dél-koreai vívók átveszik az ajándékba kapott, limitált olimpiai játékok kiadású Galaxy S7 edge telefonkészülékeket a Rio de Janeiro-i olimpiai faluban található Samsung Galaxy Stúdióban.

Vissza