A Huawei TalkBand B3 okoskarkötő novembertől kapható Magyarországon

Kütyü Magazin - 2016. október 24.

Novembertől Magyarországon is elérhető lesz a TalkBand B3, a Huawei idén áprilisban bemutatott okoskarkötője. A megújult dizájnnal, kivehető Bluetooth headsettel, valamint az elődeinél jobb hívásminőséggel és okosabb aktivitás- és alvásfigyelési funkciókkal felszerelt TalkBand B3 háromféle szíjjal - műanyag, bőr és fém – kerül a hazai boltokba.

A TalkBand széria előző készülékeihez hasonlóan a B3 is aktivitás- és alvásfigyelő funkciókkal, valamint kivehető Bluetooth headsettel érkezik. A B3-mal azonban felhasználója már hívást is kezdeményezhet vagy utasíthat el, és akár öt kedvenc kontakt tárolására és azok gyors hívására is alkalmas.

Emellett a TalkBand B3 Bluetooth headsetjét dual mikrofonnal szerelte fel a Huawei, amely a telepített algoritmusokkal párosítva 80 százalékkal nagyobb zajszűrést biztosít, mint a készülék elődje, a B2.

Prémium anyagok és automata fényérzékelés 

A Huawei TalkBand B3 elkészítésénél olyan prémium minőségű anyagokat használt a gyártó, mint a rozsdamentes acél és a 3D ívelt Gorilla Glass. A készülék kijelzője fényérzékelőt tartalmaz, amely felismeri a felhasználó környezetében lévő fényviszonyokat, és azokhoz igazítja a kijelző fényerejét. Emellett manuálisan is állíthatjuk a TalkBand B3 képernyőjének fényerejét. 

A Huawei TalkBand B3-at 91mAH akkumulátorral szerelte fel a gyártó, amely másfél órás töltéssel hat óra beszélgetést, legfeljebb négy nap általános használatot és hat nap Bluetooth-csatlakozás készenléti időt tesz lehetővé.

Alvásfigyelési, kalória- és lépésszámlálási funkciók

A TalkBand B3 emellett IP57-es minősítésű por- és vízálló készülék, amely optimális fitnesz- és egészségügyi alkalmazásokhoz, beleértve az olyan tevékenységfigyelést (aktivitás-monitoring), mint a lépés- vagy a kalóriaszámlálás, az alvásfigyelés és a mozgásszegénység emlékeztető. 

A készülék háromféle szíjjal lesz kapható a vállalat kiskereskedelmi partnereinél (többek között: Media Markt, Euronics, EDigital, BestByte, Firstphone, Speedshop, Emag, Notebook.hu, Notebookspecialista) várhatóan novembertől: a műanyag szíjas változat 49 990 forintos, a bőr 57 990 forintos, a fém pedig 72 990 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron lesz elérhető. A szolgáltatók közül a Telekom kínálatában érhető majd el az okosóra, várhatóan az év végétől.

Vissza