A Magyar Telekom lesz az állami intézmények mobilszolgáltatója

Kütyü Magazin - 2017. február 7.

A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (KEF) által kiírt „Mobil távközlési szolgáltatás beszerzés - 2016” keretében a Magyar Telekom lett a nyertese a „Kormányzati hangalapú csomagok” központosított közbeszerzési eljárásnak.

A szerződéskötést követő 39 hónapban a Magyar Telekom, illetve leányvállalata a T-Systems Magyarország fogja ellátni a teljes érintett kört, vagyis a kormányzati szervezeteket és a rendszerhez önként csatlakozó intézményeket (önkormányzatokat, intézményfenntartókat, bíróságokat) alapvetően mobil hang és hozzá kapcsolódó mobil internet szolgáltatással. Az eljárás keretösszege 5 milliárd forint, az érintetti kör tekintetében közel 200 ezer SIM kártyát jelent. „Büszkék vagyunk arra, hogy a pályáztatási eljárást követően ezzel a jelentős sikerrel kezdhetjük az évet. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy minden érintett megelégedéssel vegye igénybe szolgáltatásainkat” – mondta el Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója a szerződéskötés kapcsán.

Az intézmények 2017 februárjától kezdhetik meg a szerződéskötést a szolgáltatóval. Erről további információt a kozbeszerzes@t-systems.hu e-mail címen kérhetnek.

Vissza