A Lenovo bemutatta legújabb termékeit az MWC-n

Kütyü Magazin - 2017. február 27.

A Lenovo eszközök és szolgáltatások komplex rendszeréből álló ökoszisztémát jelentett be, melynek célja megnyitni a mobilitási törekvések új korszakát, és választ adni azon felhasználói igényekre, melyeknek középpontjában egyre inkább a felhasználó-centrikus kialakítás és a hardware megoldások egyensúlya kerül.

A Lenovo a 2017-es MWC-n mutatta be új termékportfólióját, mely lefedi az összes olyan funkciót, amely eszközválasztás esetén szerepet játszhat a választásban. A márka egy teljes, hordozható okoseszköz-portfóliót jelentett be Barcelonában: a szétszerelhető Miix 320 megfizethető áron biztosít menet közbeni kapcsolati lehetőségeket, mindezek mellett bemutatásra került a két átalakítható, hordozható erőmű is, a Yoga 710 és 520 modellek, a sokoldalú Tab4 család, valamint a Moto G5 és Moto G5 Plus telefonok. Egyidejűleg egy, a Lenovo Connect applikációra vonatkozó fejlesztést is bejelentett a márka, amely a kiválasztott, Windows LTE opcióval rendelkező eszközökhöz biztosít újraprogramozható e-SIM kártyákat, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy otthonukban a saját, helyi szolgáltatójuk adatszolgáltatási előnyeit, vagy utazás közben a legjobb helyi árakat élvezhessék, anélkül, hogy ki kellene cserélniük a SIM kártyájukat. 

Moto G5 és Moto G5 Plus: megkapó dizájn, határtalan teljesítmény

Az elérhető ár és a prémium funkciók a Moto G örökség részei, ehhez a hagyományhoz pedig minden új Moto G és Moto G Plus hű marad, így továbbra is prémium alatti áron nyújtva a felhasználóknak a legjobb, legnépszerűbb funkciókat. 

A Moto G család legújabb tagjai stílus és teljesítmény nem várt kombinációját nyújtják. Mindkét eszköz precíziós, fém kialakítással rendelkezik – a Moto G esetében először – és erős, nyolcmagos processzorok biztosítják a kivételes teljesítményt. A tartós, egész napon át működőképes akkumulátoraik kevesebb töltést jelentenek, míg a beépített ujjlenyomat-olvasó az adatok védelmét segíti, a fejlett kamera pedig gyorsabb fókuszálás révén lenyűgöző képek készítését teszi lehetővé. 

Lenovo Tab 4 sorozat az egész családnak 

A Lenovo a Tab 4 család új modelljeinek fejlesztése során azt az erős alapot építette tovább, amelyet a legnépszerűbb táblagépek biztosítanak: gyönyörű kialakítású, erős eszközök az egész család számára. A magas szintű multimédiás élményért a Lenovo Tab 4 8 és a Lenovo Tab 4 10 modellek is duális hangszórókkal, valamint Dolby Atmos hangrendszerrel érkeznek. A Lenovo Tab 4 család egy újdonságnak számító, prémium termékvonalat is bemutat: a Lenovo Tab 4 8 Plus és Lenovo Tab 4 10 Plus modellek egyedülálló duális üvegkialakítása, FHD kijelzője, valamint a nagyteljesítményű processzorok, és az akár 12 órás akkumulátor-üzemidő teszik egyedülállóvá a Plus eszközök nyújtotta élményt. 

A táblagép koncepciót opcionális kiegészítőkkel továbbfejlesztve a Lenovo Tab 4 széria modelljei akár gyerekeknek szánt, vagy productivity táblagéppé is változhatnak. A gyermekeknek szánt kiegészítő, a Lenovo Kid’s Account által fejlesztett optimális „gyermekélmény” létrehozására tervezett, melyet ütésálló tok, kékfény szűrő, és modern szoftvercsomag egészít ki, amelyben kizárólag gyermekeknek szánt tartalom érhető el. A tabletek ugyanakkor akár 2 az 1-ben Android munkagéppé is alakíthatók a Productivity Pack révén, amely bluetooth-tal csatlakoztatható billentyűzetet is tartalmaz, remekül kiegészítve a Tab 4 széria hatékony munkavégzésre optimalizált felhasználói-felületét. Az ultra-hatékony UI legfontosabb elemei a tálca, amely gyors váltást tesz lehetővé az appok között, a több ablak párhuzamos használatát támogató szoftver, a leggyakoribb billentyűzet shortcutok támogatása, vagy az optimalizált egér és billentyűzet. 

Szétszerelhető Miix 320: villámgyors, opcionális LTE-kapcsolattal

A Miix 320 egy teljes funkcionalitással rendelkező Windows 10 hatékonyságát kombinálja egy elérhető, szétszerelhető laptop súlyával, és praktikusságával. Használja laptopként munkára, 10.1”-es kijelzője révén igazán hatékonyan, vagy szerelje szét és 550grammos hordozható tabletként vigye magával akár egy rohanós napon. 

Akár 10 órás akkumulátor-üzemideje révén egy teljes évad Game of Thrones epizódot megnézhet töltés nélkül. A multitasking generáció számára különösen értékes a Miix 320 súlyának és méretének tökéletes egyensúlya, amely révén a gép nem csak videók nézéséhez tökéletes a lecsatolható képernyő miatt, de stabil billentyűzetével egy hagyományos PC teljes funkcionalitását tudja nyújtani, amikor tartalomgyártásra van szükség.

Mindig maradjon kapcsolatban a Lenovo Connect e-SIM kártyával 

A Lenovo Connect e-SIM fejlesztése megkönnyíti a globális kapcsolattartást, akárhol is tartózkodjon a világban – soha többet nem kell kicserélnie a SIM kártyáját. A Lenovo Connect észrevétlen kapcsolatot és helyi adatforgalmi árakat biztosít még a külföldön tartózkodó felhasználói számára is kihasználva a helyi Telco szolgáltatóval kötött szerződést. A felhasználók megoszthatják az adatforgalmat a Lenovo Connect segítségével a kompatibilis eszközök között. 

Az átalakítható Yoga modellek tökéletes egyensúlyt teremtenek dizájn, teljesítmény és hordozhatóság között

Vannak alkalmak, amikor egy felhasználó, aki számára a hordozhatóság a legfontosabb egy hagyományos PC erejére és hatékonyságára vágyik – mindezt egy vékony és könnyű eszközben. Mivel a multitasker felhasználó folyamatosan munka, játék és szórakozás között váltogat, a 13, 14 és 15”-es változatban is elérhető Yoga 720-at és 520-at számukra terveztük. A 15”-es, legfrissebb, hetedik generációs Intel Core i7 processzorral és NVIDIA GeForce GTX 1500 diszkrét grafikus kártyával szerelt Yoga 720 a kategóriájában elérhető legnagyobb teljesítményű gép, amely Thunderbolt 3 csatlakozói révén szuper gyors kapcsolatot biztosít, miközben akár 9 órás akkumulátor-üzemidőre képes. Azok számára, akik hajszálvékony eszközre vágynak a 13”-es Yoga 720-at terveztük, amely 14,3 mm-es vastagsága 17%-kal vékonyabb, mint az előző verzió.

Vissza