Már mától online előrendelhető a Samsung Galaxy S8 és S8+ a Telekomnál!

Kütyü Magazin - 2017. március 29.

Ma jelentette be az új „zászlóshajó” készülékeit a Samsung. A Galaxy S8 és S8+ készülékek már mostantól rendelhetők online, ma ugyanis 18 órától elindult az online előrendelés a Telekom ügyfelei számára.

Aki előrendel, az nyolc nappal a hivatalos forgalmazás megkezdésének napja – április 28. – előtt, már április 20-án kézhez kapja a készüléket, amelyet Magyarországon éjfekete, levendula és jeges szürke színben fog forgalmazni a Telekom.

A Samsung Galaxy S8 és S8+ forradalmian új kialakításának legmarkánsabb eleme az úgynevezett Infinity Display, a kijelző, amely szinte lecsordul a készülék oldalain, és egy teljesen sima, folytonos felületet biztosít. Egy tiszta, érintetlen, keret nélküli üveg, amely kitölti a telefon teljes előlapját és tökéletesen illeszkedik az alumínium héjba; az eredmény pedig egy lenyűgözően ívelt, tökéletesen szimmetrikus, egyedülálló eszköz.

 

 

A Galaxy S8 és S8+ 12MP hátlapi és a 8MP előlapi kamerája olyan pontos és gyors, hogy tulajdonosa egyetlen pillanatról sem marad le segítségével: sem éjjel vagy nappal, lehet az fotó, 360°-os vagy VR tartalom. A képektől és videóktól kezdve a névjegyzékig és a zenékig, a Smart Switch funkció biztosítja emlékek és adatok könnyű átvitelét a felhasználók régi telefonjáról az újra.

A készülékek biztonságáról íriszszkenner gondoskodik. Így csak annak a szemei előtt nyílik meg a Galaxy S8 és S8+, akinek tekintete rögzítve van a készülékben. A Galaxy S8 és S8+ a világ első 10 nm processzorával felszerelt készüléke, amely gyors teljesítményre képes: így megnöveli az akkumulátor hatékonyságát, memóriája pedig bővíthető. 

Vissza