Ismét HyperX-szel felvértezve indulhatnak a játékosok az Intel e-sport versenyén

Kütyü Magazin - 2017. május 2.

A HyperX, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette, hogy a 12. alkalommal megrendezett Intel Extreme Masters e-sport versenyen idén is a HyperX lesz a játéksorozat kizárólagos periféria- és memóriapartnere. 

A versenyzők HyperX mikrofonos fejhallgatókkal, billentyűzetekkel, egerekkel és memóriával felszerelt gépekkel gyakorolnak, illetve versenyeznek majd a tornákon. A vállalat sorozatban az ötödik éve, a 8. évad óta szponzorálja az Intel Extreme Masters-t.

„Az e-sport térhódításával lépést tartva a célunk, hogy páratlan teljesítményt és díjnyertes termékeket biztosításunk a játékosok számára, hogy minden korábbinál jobban teljesíthessenek. Büszkék vagyunk arra, hogy idén is támogatjuk az Intel Extreme Masters versenyt, és a legjobb minőségű, játékosoknak készült felszerelésekkel látjuk el mind a versenyzőket, mind a nézőket” – nyilatkozta Jim Selby, a HyperX marketingigazgatója. 

Az évad első eseménye a Sydney-ben megrendezett Intel Extreme Masters lesz májusban. Az érdeklődők a rendezvény alatt élőben is kipróbálhatják a HyperX termékeit a standon. A különleges vásárlási lehetőségek és termékbemutatók mellett a vállalat által szponzorált csapatokkal is találkozhatnak, köztük a versenyen részt vevő SK Gaming, Renegades és Vici Gaming játékosaival.

Vissza