Ma indul a regisztráció a júniusi budapesti Gorillaz albumbemutató show-ra!

Kütyü Magazin - 2017. május 15.

A Telekom Electronic Beats által prezentált ‘Humanz’ élő bemutató körút második állomása Budapesten lesz június 16-án a Várkert Bazárban.

A Magyar Telekom saját ügyfelei számára külön lehetőséget kínál arra, hogy személyesen is részesei legyenek az egyedülálló lemezbemutatónak. Május 15. és 18. között a Telekom Alkalmazásban igényelhetnek jegyet a Gorillaz rajongói, akik közül a nyerteseket május 19-én értesítik emailben és elektronikus formában letölthetővé teszik a belépőjegyet.

A Magyar Telekom több módon és csatornán szeretné elérhetővé tenni az érdeklődőknek a budapesti bemutatón való részvétel lehetőségét. A zenekar rajongói május 19-től az alábbi oldalon regisztrálhatnak, és közülük a szerencséseket két sorsolással fogják kiválasztani: www.electronicbeats.hu

Ezeken túl a Magyar Telekom Instagram játékot is indít az Electronic Beats_hu insta oldalon koncertjegyekért, amelyben a Gorillaz tartalmakat rejtő The Lenz applikáció is szerepet kap. Az applikáció letöltése után és annak segítségével lehet fotókat készíteni, bármilyen magenta színű háttér előtt. Ezeket a képeket kell feltölteni az Instagramra, használva a #fesztnekem hashtaget és címkézni a the electronicbeats_hu Instagram profilt. (Fontos meggyőződni arról, hogy a saját profil ne privát módra legyen beállítva.) Ezek után már csak jelölni kell azoknak az eseményeknek a profilját, ahol az érdeklődő részt szeretne venni. Ami lehet a Gorillaz ,Humanz’ albumkoncertje, de akár egyéb Telekom által támogatott fesztivál is (VOLT, EFOTT, Campus, Sziget). A feltöltők között a fesztivál és koncertbelépők kerülnek kisorsolásra. A győzteseket az electronicbeats_hu instagram profil privát üzenetben értesíti.

A budapesti Várkert Bazárban megrendezendő exkluzív show-t megelőzi egy június 14-i varsói albumbemutató, majd június 18-án Katowicében és június 20-án Kölnben kerül sor egy-egy előadásra, még a zenekar novemberi európai és észak-amerikai turnéja előtt. A kölni koncert rendhagyó módon 360 fokos stream formájában a világ bármelyik pontján követhető lesz élőben. Az exkluzív lemezbemutatókra jegyet csak nyereményjátékon keresztül lehet szerezni, vásárolni nem lehetséges. Így tud a koncert olyan bensőséges és egyedülálló élményt nyújtani a szerencsés rajongóknak, ami az eredeti célja volt a zenekarnak és a szervezőknek.

A Deutsche Telekom az elmúlt három hónap során izgalmas bepillantást nyújtott a rajongóknak a Gorillaz világába. Technológiai partnerként a Deutsche Telekom minden rajongónak exkluzív Gorillaz tartalmat kínál a The Lenz nevű ingyenes kiterjesztett valóság alkalmazásban, amely az EU-n belül ingyenesen használható iOS-en és Androidon. Az elmúlt hónapban a vállalat tette lehetővé a legelső élő interjút 2D-vel és Niccals-zal, az együttes két virtuális tagjával, amelyet Damon Albarn és Jamie Hewlett zenészek alapítottak. 

Jegyinfomációk: www.electronicbeats.hu, www.electronicbeats.net 

Vissza