Sorozatban negyedszer is egy LG OLED TV nyerte el a legjobb televíziónak járó díjat

Kütyü Magazin - 2017. július 19.

Hét csúcskategóriás 4K Ultra HD tévékészülék versenyében az LG E7 OLED TV-je nyerte el a „TV-k 2017-es királya” (“2017 King of TV”) címet a 14. CE Week TV Shootout megmérettetésen, New Yorkban. 

Az idei immáron a negyedik egymást követő év, amikor LG OLED TV nyerte meg a CE Week tévépárbaját, és idén először, egyetlen gyártóként söpörte be a fődíjat mindhárom újonnan létrehozott kategóriában. A már Magyarországon is kapható 65 colos LG E7 OLED TV egy készülékben ötvözi a hihetetlenül vékony, Picture-on-Glass kialakítást, a páratlan vizuális élményt nyújtó OLED technológiát, a Dolby Atmos hangzást és a magas dinamikatartományú (HDR) képmegjelenítést, így kiemelkedő képminőséget és egyedülálló házimozi-élményt nyújt, miközben bármely enteriőrbe stílusosan illeszkedik.

A CE Week TV Shootout egy olyan, évente megrendezett esemény, amely a vezető tévégyártók zászlóshajó készülékeit hasonlítja össze, hogy kiválassza a legjobban teljesítő televíziókat. A szervezők 2017-ben átalakították a versenyt, így idén már három különböző kategóriában díjazták a legjobb modelleket: — „Stúdió megvilágítás”/Házimozi TV, HDR, valamint streaming-teljesítmény kategóriákban — A zsűri számos kritérium alapján értékelte a televíziókat, többek között az érzékelhető kontrasztarány, a színtelítettség és színmennyiség, a kolorimetria (színmérés), és mozgásos mérések adták az értékelés alapját. Az igazságos verseny megteremtése érdekében a tévéket kiskereskedelemi forgalomból szerezték be, a készülékeket a verseny szervezői kalibrálták, az értékelést pedig a mozgókép-alkotás szakértői végezték el.

„Óriási megtiszteltetés számunkra, hogy mi lehetünk az első és egyedüli televíziómárka, amely egymás után négyszer nyerte el ezt az elismerést” — mondta Brian Kwon, az LG szórakoztató elektronikai üzletágának elnöke. „Mindig is büszkék voltunk arra, hogy elsőként léptünk piacra az OLED technológiával és a Dolby Atmos hangzással. Most az iparág szakértőinek elismerése is alátámasztja, hogy az LG tévéi felülmúlhatatlanok.”

Az LG 2017-es OLED TV kínálata a 65 colos W7, a 77 és 65 colos G7, a 65 és 55 colos E7, a 65 és 55 colos C7, valamint a 65 és 55 colos B7 készülékekkel már Magyarországon is elérhető. A 2017-es termékpaletta minden modellje az OLED technológia páratlan képességeit kínálja a élethű képekkel, a tökéletes fekete megjelenítésével, végtelen kontrasztaránnyal.

Vissza