A fém az üveggel társul az új IDOL 5 és IDOL 5S-ben

Kütyü Magazin - 2017. szeptember 4.

A legújabb generáció tagjainak tervezték az Alcatel IDOL 5-öst, amely az IDOL sorozat legújabb családtagja. A stílus és a tudás nem mindennapi keverékét nyújtó készülék kiváló minőségű kamerájának és a kettős közösségi fióknak köszönhetően tökéletes eszköze lehet a csodás pillanatok azonnali megosztásának.

Feltűnő tervezési nyelv

Az IDOL 5 a bizonyíték arra, hogy a legfrissebb technológia és a legmodernebb tervezés tökéletesen megfér egymással. A készülék legfőbb jellemőze az a lenyűgözően vékony, mindössze 7.5 mm-es kivitelű, fém ház, melyhez szuper fényes 5.2 hüvelykes, 423ppi kijelző társul.

Az alumínium párosul itt a vékony kerekített üveggel és mutatja meg azt, mire képes ma az Alcatel. Egy igazán ikonikus koncepció ez, mely biztosan téma lesz a barátok körében és megosztásokban.

Izgalmas multimédiás élmény minden felhasználónak

Manapság, ha nem osztunk meg naponta fotót az ételünkről, akkor igazából nem is ettünk. Éppen ezért fontosnak tartjuk életünk minden pillanatát megörökíteni.

Ezért is olyan fantasztikus az IDOL 5, mely egy 16 megapixeles hátulsó kamerával rendelkezik, mely előtt egy, f/2.0-ás objektív teljesít szolgálatot. Mindezt egy ultra-gyors hibrid autófókusszal (PDAF+CAF) és egy kettős árnyalatú LED vakuval megfejelve meg is kapjuk a tökéletes életképek elkészítésének lehetőségét. Nekünk már csak a gombot kell lenyomnunk.

Mivel pedig a szelfik egyre fontosabb szerepet töltenek be az életünkben, az IDOL 5 egy 5 megapixeles elülső kamerával érkezik, mely meghökkentő, 84 fokos látószöggel és egy elülső kamera vakuval is rendelkezik. Ez biztosítja a felhasználót arról, hogy a szelfik és a felvételek is szenzációsak legyenek minden egyes alkalommal.

Végül, mivel a közösségi médiamegosztás kulcsfontosságúvá vált, az IDOL 5 szórakoztató és kreatív Video Story funkciójával lehetővé teszi, hogy kiválasszuk és egyesítsük a kedvenc fotóinkat/videóinkat és rövid, megosztható klipet formáljunk belőle.

Kettős közösségi fiókok

Az IDOL 5 az új App Cloner funkciónak köszönhetően lehetővé teszi, hogy a felhasználók egyszerre több közösségi fiókba is be legyenek jelentkezve egy közösségi applikáción belül. A különböző fiókok ezáltal egy eszközön keresztül használhatóak, hogy a felhasználó különbséget tehessen például a magán és a professzionális megjelenés közt, a magán és a céges beszélgetések, valamint csoportbeszélgetések közt. Ennek a funkciónak köszönhetően ezentúl nem lesz szükség két eszköz hordozására, vagy ki- és bejelentkezésre a WhatsAppban és más közösségi média fiókokban.

„A vásárlóink a mában, a mának élnek, ezért küldetésünknek éreztük, hogy egy olyan okostelefont hozzunk létre, amely lehetővé teszi, hogy minden pillanatból a legtöbbet hozhassák ki. Az IDOL5-el az Alcatel új izgalmas multimédiás élményt nyújt, kezelve a visszatérő kellemetlenséget, amit az okoz, hogy a felhasználónak folytonosan ki és be kell jelentkeznie, amikor két közösségi média fiókkal rendelkezik. A megosztásnak olyan könnyűnek kellene lennie, mint a lélegzésnek”, - fogalmazott Eric Vallet, az Alcatel európai vezérigazgatója.

IDOL 5S – Mutasd meg magad!

Az IDOL 5S amellett, hogy főbb tulajdonságaiban megegyezik az alapmodellel, erősebb processzort, több tárhelyet és dual hangsugárzót is kapott, valamint kiváló, 12 megapixeles hátsó kamerája mellett 8 megapixeles elülső kamerával van felszerelve, mely egy elülső villanóval is társul, ezáltal az IDOL 5S kristálytiszta pillanatképeket és szenzációs szelfiket készít. 

IDOL 5S tökéletes lehet Cinemagram készítésére és Light Trace funkcióval is bír (fényfestés), ezáltal felülmúlja az általános kamerákat és így kiemelkedik a tömegből, eltér a megszokottól.

Egy nagyszerű multimédiás élmény, mely magával ragadó hangminőséggel érkezik.

Az IDOL 5S egy erőteljes audió megoldással büszkélkedhet, melynek alapjai a JBL által minősített 2x3.6W hangszórók. A dobozban emellett eredeti  JBL fejhallgatót találnak a vásárlók.

Elérhetőség

IDOL 5 elérhető metal ezüstben és metal feketében €249 Euroért (RRP).

IDOL 5S elérhető sötét szürkében €399 Euroért (RRP).

Vissza