Az Oscar-jelölt magyar dráma mától elérhető a UPC Videótárban

Kütyü Magazin - 2018. március 1.

Azoknak, akik nem jutottak el a mozikba megnézni legújabb Oscar-jelölt büszkeségünket, Enyedi Ildikó alkotását, jó hírrel szolgál a UPC Magyarország: a film a mai naptól elérhető lesz a UPC Videótárban, így otthonuk kényelmében élvezhetik a lebilincselő drámát. Azoknak sem kell aggódni, akik az Oscar-gála minden percét figyelemmel szeretnék kísérni, de nincs érkezésük egész éjjel virrasztani, hiszen a díjkiosztó a UPC Műsorvisszanézővel is követhető lesz.

A Testről és lélekről – amely az Amerikai Filmakadémia versenyének legjobb idegen nyelvű film kategóriájában nemrég bekerült az öt legjobb jelölt közé – a mai naptól elérhető lesz a UPC digitális TV szolgáltatásával rendelkezők számára. Így még az Oscar-díjak kiosztása előtt, vagy akár azt követően is lehetőségünk lesz megtekinteni a zseniális magyar alkotást. A UPC Videótárban kevesebb, mint egy mozijegy áráért a kedvenc fotelünkből vagy a kanapén elnyúlva élvezhetjük Enyedi Ildikó filmjét, ráadásul tetszőleges időpontban – nekünk már csak a pattogatott kukoricáról kell gondoskodunk. A UPC Videótárban egyébként mozifilmek, tévéműsorok, sorozatok és koncertek színes választéka között böngészhetünk ingyenesen, a vásárlás biztonságos és egyszerű, ráadásul a kínálat folyamatosan bővül, így az elsők között nézhetjük meg a moziból frissen kikerült filmeket. A műsorok emellett megállíthatók és visszatekerhetők, így biztos, hogy egyetlen pillanatról sem maradunk le.

Az Oscar-gála március 4-én 17:00-kor, magyar idő szerint március 5-én 0:25-kor veszi kezdetét, a magyar csatornák közül pedig a DunaTV-n lesz megtekinthető. Azoknak, akiknek nincs lehetőségük végigszurkolni az élő adást, és egy időben szorítani Enyedi Ildikóval és stábjával a Testről és lélekről sikeréért, a gálát követő egy hétben is bármikor megnézhetik a díjkiosztót a UPC Műsorvisszanéző szolgáltatásával.

Vissza