Strapabíró fényképezőgép a kültéri fotózás szerelmeseinek

Kütyü Magazin - 2018. május 12.

A Panasonic bemutatta új, strapabíró, hordozható fényképezőgépét, amelyet kifejezetten a szabadtéri kalandokhoz terveztek. A LUMIX FT7 víz- (akár 31 m mélységig) és ütésálló (akár 2 m esés) is. Új élőképes keresőjével (LVF), 20,4 megapixeles képérzékelőjével és 28 mm-es széles látószögével, valamint 4,6x optikai zoomjával az FT7 bárhová követi a kalandvágyókat földön, vízen és levegőben egyaránt.

A strapabíró, fagy- (akár -10°C-ig) és nyomásálló (akár 100 kgf-ig), ugyanakkor kompakt kialakítás megdöbbentően sok csúcstechnológiás fényképészeti megoldást rejt, hogy egy pillanat se vesszen el a fantasztikus búvárkalandból, a lélegzetelállító, 360 fokos símutatványból vagy a tajtékzó, azúrkék alagútban sikló szörfös száguldásból. A szikláktól a dzsungelen át egy gyors vizes csobbanásig minden megörökíthető 4K és Full HD felbontásban.

A vadonatúj 0,2 hüvelykes, 1170K képpont egyenértékű, élőképes keresővel (LVF) akkor sem marad le a legszebb pillanatokról, ha a kép alanya éppen ellenfényben vagy erős napfényben áll. A 3,0 hüvelykes hátlapi kijelző kategóriájának legmagasabb 1040K képpontos felbontásával rendelkezik.

Örökítse meg a magával ragadó kaland minden mozzanatát a 10 képkocka/másodperc sebességű gyors sorozatfelvétellel és a Light Speed AF funkcióval, amely tökéletes megoldást kínál, ha bungee jumping közben akarja az eget lefotózni, vagy azt a pillanatot akarja elkapni, amikor a cápa beleharap az acélketrecbe. A hihetetlen élményeket elképesztően gördülékeny, nagy felbontású 4K videón és 4K fotón mutathatja meg.

Ossza meg mindenkivel egyszerűen a legújabb kalandokat GPS-címkével ellátott bámulatos képeken Whatsapp, Instagram vagy Facebook alkalmazással, Wi-Fi csatlakozáson keresztül.

Tegye még izgalmasabbá a közösségi oldalakon megosztott kiváló minőségű képeket késleltetett exponálással (time lapse) vagy a további különleges képhatások egyikével, mint amilyen a 22 féle kreatív szűrő vagy a nagyszerű panoráma mód, amellyel vízszintes és függőleges panorámaképek is készíthetők.

Ha pedig éjszakába nyúlik egy sziklamászás vagy barlangi túrára indulna, elemlámpaként is használhatja a fényképezőgépet a képkészítő funkció bekapcsolása nélkül is. 

Vissza