Nagyobb méret, még több lehetőség

Kütyü Magazin - 2018. május 23.

Élj a pillanatnak a HTC U12+ okostelefonnal! A továbbfejlesztett Edge Sense 2 funkció lehetővé teszi a 6”-es készülék egykezes használatát. Mindez a legjobbra értékelt dupla kamerával, USonic hangzással és lenyűgöző, folyékony hatású külsővel érkezik.

A HTC az új megoldásokat, az egyedülálló teljesítményt és a kivételes formatervezést szem előtt tartva alkotta meg a HTC U12+ okostelefont. A U12+ a HTC eddigi legmerészebb csúcskészüléke, amely 6”-es, 18:9-es kijelzővel érkezik. Az Edge Sense 2 funkcióval könnyedén kezelhető egy kézzel is, így egyszerűen elindítható a kamera, a hangalapú segéd, vagy bármely más funkció. 

A HTC U12+ főbb jellemzői:

  • Edge Sense 2: Az új érintésen alapuló vezérlésnek köszönhetően a HTC U12+ készülék szélei segítenek a telefon gyors kezelésében. A továbbfejlesztett Edge Sense felismeri, hogy melyik kézzel használod a telefont, így például dupla érintéssel vezérelheted telefonod, nyomva tartással rögzítheted a kijelző irányát, megelőzve annak automatikus elfordulását, a szélek összeszorításával pedig többek közt fotózhatsz vagy ránagyíthatsz a térképre.
  • A legjobbra értékelt dupla kamera: Két hátlapi és két előlapi kamera DSLR-szerű Bokeh funkciójának köszönhetően elbűvölő fotókat készíthetsz. Az Ultra Speed Autofocus 2 fázisérzékelő és lézeres autofókusszal biztosítja, hogy egy pillanatról se maradjunk le. A HDR Boost 2 pedig fantasztikus képeket készít bármilyen fényviszonyok mellett. A hátlapi kamera lehetővé teszi a kétszeres optikai - és tízszeres digitális zoom használatát, a Sonic Zoom funkcióval pedig ráközelíthetsz a hangokra vagy a zenére. Mindez az egy érintéses autozoom kiegészülve egész Hollywood-ot a zsebedben érezheted . A HTC U12+ okostelefon 103 pontot kapott DxOMark értékelése alapján, így a legjobbra értékelt dupla kamerás készülék lett a piacon.

  • Továbbfejlesztett HTC BoomSound és USonic, a legjobb Qualcomm aptX HD hangzással: Az eddigi leghangosabb, legtisztább és legjobb BoomSound hangszórók, melyek a HTC USonic fülhallgató aktív zajszűrőjével együtt gondoskodnak a páratlan hangélményről. A USonic illeszkedik a fül szerkezetéhez, így biztosítja a kristálytiszta hangzást minden lejátszáskor. Az aptx HD támogatásával 24 bites felbontásban élvezheted kedvenc zenéidet vezeték nélkül, Bluetooth kapcsolattal.
  • Folyékony hatású felület: A HTC U12+ ultravékony kerettel és nyomásérzékeny gombokkal érkezik, mindez gyönyörű színválasztékban. Az áttetsző kék szín kívül-belül egyaránt lenyűgöz, a fekete visszafogott és kifinomult, míg a piros különböző színárnyalatokkal biztosítja az egyedülálló megjelenést. 
  • Erő és teljesítmény: A csúcskészülék teljesítményét a Qualcomm Snapdragon 845 mobil platform és X20 LTE biztosítja. A HTC U12+ az akkumulátor élettartamának veszélyeztetése nélkül biztosítja a gigabites letöltési sebességet LTE hálózaton keresztül. A HTC U12+ 6 GB  RAM-mal és 64 GB-os belső tárhellyel érkezik. A készülék továbbá használható virtuális valóság eszközzel is, ugyanis a a Vive Focus eszközzel együtt megjelenítheted hívásaid, értesítéseid (A Vive Focus nem érhető el minden országban).

A HTC U12+ 2018 június végén érkezik Magyarországra áttetsző kék, fekete és piros színben. Bővebb információért olvass tovább, vagy keresd fel a www.htc.com oldalt.

Vissza