Vezeték nélküli mini telefontöltő utazóknak

Kütyü Magazin - 2018. június 4.

A mophie bejelentette új vezeték nélküli telefontöltőjét. A kompakt designnak és a készülékben használt, széles körben elterjedt vezeték nélküli töltő szabványnak köszönhetően a charge stream pad mini ideális megoldás utazók számára.

A mophie, a vezeték nélküli töltő eszközök egyik vezető világmárkája* bemutatta a hordozható charge stream pad mini telefontöltőt. Az egyszerű designnak és a Qi vezeték nélküli töltő szabványnak köszönhetően a készülék tökéletesen igazodik az utazók igényeihez, kompatibilis a legtöbb autóban, repülőtéren vagy szállodában található töltőponttal.

 

A mophie charge stream pad mini az Apple, a Samsung és minden egyéb Qi technológiát támogató telefonnal működik. A töltés megkezdéséhez elegendő a telefonkészüléket a töltőre helyezni, és a töltés azonnal megkezdődik. A készülék maximális töltési teljesítménye 5W, csúszásmentes felülete töltés közben is védi a telefont a karcolásoktól. A töltés telefontokon keresztül is működik 3 mm tokvastagságig.

 

A készülék biztonsági áramköre megakadályozza a túltöltést, valamint megelőzi a túlmelegedést. Készenléti üzem alatt a töltő áramfelvétele minimális.

A mophie charge stream pad mini júniustól kapható a mophie.com weboldalon. Ajánlott fogyasztói ára 24,95 euró  (~7900 Ft). A termékre két éves garancia érvényes.

________________ 

* The NPD Group, Inc., U.S. Retail Tracking Service, Mobile Power, Charger Type: Wireless, Based on Dollars, Jan. 2015 - Apr. 2018

Vissza