JimJam gyermekcsatorna a Telekom kínálatában

Kütyü Magazin - 2018. augusztus 7.

A szeptemberre való hangolódás jegyében augusztusban a Telekom lakossági tévé előfizetői*  számára elérhető lesz a hó elején megújult arculattal és felfrissült tartalommal jelentkező JimJam gyermekcsatorna.

A Telekom 2018. augusztus 1.-én déltől, 2018. augusztus 31.-je déli tizenkét óráig elérhetővé teszi minden előfizetőnek a JimJam-et minden lakossági TV-előfizetőjének, beleértve a műholdas, a vezetékes és a mobil platformokat is *, a már megszokott hetes csatornahelyen.

Az elsősorban óvodásoknak szóló JimJam, vidám lógóval, még szerethetőbb karakterekkel és a "tanulj játszva" koncepció jegyében még vonzóbb tartalommal kedveskedik a kicsiknek. A Jim és Jam J betűi mókára mindig kapható karakterekké alakultak, akikkel mindig ott lesz az új társuk, a Csillag. Ők hárman hétköznapi, de hasznos helyzetekben szórakoztatják a gyerekeket, de közben építenek a kicsik kíváncsiságára és kreativitására is: szappanbuborékokat fújnak, hangszereken játszanak, homokvárakat építenek. Az új, célzottan a tanulást jelentő sorozatok közt állatos mesék, a hősöket bemutató, a barátságot ünneplő animációs és rajzfilmek mellett rendszeresek az angol nyelvet egyszerűen, játékosan oktató mesék is. A megújult JimJam-ről természetesen ezután sem hiányoznak a régi kedvencek sem: a Noddy, a Tanuljunk Timmyvel, a Thomas, a gőzmozdony, vagy épp a Rejtélyek a Tesz-Vesz városban ezután is folyamatosan elérhető a gyermekcsatornán, amely a világ 100 országában több, mint huszonhétmillió gyermeket szórakoztat rendszeresen.

____________

*A havi csatornanyitás ajánlat a Telekom üzleti, valamint a közszolgálaticsomagok előfizetőit nem érinti.

Vissza