Párhuzamos szkennelés a Xerox legújabb innovációjával

Kütyü Magazin - 2018. november 9.

A Xerox DocuMate 6710 szkenner felgyorsítja a vállalkozások digitális átállását, az eszköz ugyanis egy olyan driverrel rendelkezik, amely több szkenner csatlakozását is támogatja ugyanahhoz a PC-hez. 

A felhasználók így egyszerre szkennelhetnek több eszköz használatával ugyanarra a PC-re, de akár az is lehetséges, hogy amíg az egyik eszközön szkennelnek, addig a másokon a szükséges beállításokat végzik. A DocuMate 6710 használatával így az egy óra alatt beolvasott dokumentumok száma megsokszorozható. 

A DocuMate 6710 olyan szektorok számára készült, ahol még mindig nélkülözhetetlen a nagyobb mennyiségű papír használata, mint például a jogi dokumentumok, az orvosi papírok az egészségügyi ellátásban, vagy éppen a dolgozatok az oktatási intézményekben. A DocuMate 6710 gyorsasága és papírkapacitása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen és gyorsan beszkenneljék a szükséges dokumentumokat, ami különösen azokban a szituációkban fontos, amikor az ügyfélnek helyben meg kell várnia a szkennelést. 

A Xerox Corperation licenszszerződése alapján a DocuMate 6710 szkennert a Visioneer gyártja és forgalmazza, a Xerox minőségi szabványainak megfelelően. 

Valós szkennelési sebesség

A DocuMate valós sebességéhez hozzájárul a szkennelési sebesség, a képfeldolgozás gyorsasága, a csatlakoztatott számítógépnek a teljesítménye, valamint a szkenneléshez használt szoftver. 

A Xerox DocuMate 6710 100 oldal / perc sebességét a következők támogatják:

  • A Visioneer’s On-Board Acuity technológia, amely 15 képjavító algoritmust biztosít a szkennernek, így a processzor-igényes feladatok feldolgozása már az adatok megérkezése előtt megtörténik. 
  • Az eszköz valós natív USB 3.0 csatlakozóval rendelkezik, amely felgyorsítja a szkenner és a PC közötti adatátvitelt. 
  • Visioneer Acuity, amely felismeri és kihasználja a rendelkezésre álló memóriát és a csatlakoztatott számítógép teljesítményét annak biztosítása érdekében, hogy ne a PC teljesítménye legyen a szűk keresztmetszet.
  • 35.000 oldal / nap teljesítmény és 300 lapos adagolótálca.

„A DocuMate 6710 egy intelligens, hosszú távú befektetés, különösen akkor, ha figyelembe vesszük, hogy képes a szkennelési kapacitás megduplázására, vagy akár megháromszorozására is, mindezt megfizethető áron” – mondta Walt Thinfen, a Visioneer elnök-vezérigazgatója. „A párhuzamos beolvasás lehetővé teszi a folyamatos működést, amely a DocuMate 6710 valós hardveres sebességével kombinálva jelentős fejlődés érhető el a napi termelékenységben.”

Valós munkafolyamatok és integráció

A DocuMate 6710 magában foglalja a Visioneer OneTouch Acuity technológiáját, amely lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy meghatározzák a szkennelés útvonalát a beolvasástól a PC-re való mentésig. A felhasználók akár 90 különböző munkamenetet is meghatározhatnak, amelyeket közvetlenül a kezelőpanelről indíthatnak el, a párhuzamos szkenneléssel pedig egyszerre több feladatot is futtathatnak. Miután a szkennelt dokumentum eléri a célját, a Visioneer TWAIN DriverPLUS és Acuity biztosítja a pontos integrációt a végső célállomással vagy alkalmazással.

Vissza