Kezdd appal a napot!

Kütyü Magazin - 2018. december 7.

Most csúcskészülékeket nyerhetnek a Telekom mobilalkalmazás használói – a sorsoláshoz pedig elég belépni az alkalmazásba, amely tartalmazza az ügyfél által bevont előfizetéseket.

Nemrég kapott áttekinthetőbb, szemrevalóbb külsőt a Telekom saját fejlesztésű mobilalkalmazása, amelynek fő attrakciója, hogy minden Telekomos előfizetés egyben, egyetlen jelszó és azonosító segítségével kezelhető. Módosíthatjuk a szolgáltatásokat, előfizetéseket, gyorsan és könnyen befizethetjük a számlákat – mindez pedig lerövidíti az ügyintézésre fordítandó időt, és átláthatóbbá, követhetőbbé teszi a befizetés menetét is.

Most Magyarország meghatározó távközlési szolgáltatója újabb komoly érvet sorakoztat fel az alkalmazás használata mellett: aki december 31-ig belép, elmúlt 18 éves, rendelkezik lakossági mobil és/vagy otthoni előfizetéssel és megfelel a játékszabályzatban foglaltaknak, sorsoláson vesz részt. Ennek nyertesei a legújabb csúcseszközökkel – egyebek között Huawei P20 Pro és Samsung A7 okostelefonokkal, Huawei Watch 2 eSIM okosórákkal és JBL hangszórókkal – lehetnek gazdagabbak.

A nyereményjátékban 2018. december 7-én és 14-én, valamint 2019. január 4-én sorsolnak. Aki az év utolsó hónapjában egy alkalommal belép az alkalmazásba, az ezt az időpontot követő összes sorsoláson részt vesz. (Ez azokra is vonatkozik, akik egy előző sorsoláson már nyertek.) Minden ügyfél annyi előfizetéssel kerül be a sorsolásba, ahány előfizetését regisztrálta az alkalmazásban.  Tehát minél több előfizetését kezeli valaki az alkalmazásban, annál nagyobbak a nyerési esélyei.

Lépj be most az alkalmazásba és frissítsd, vagy töltsd le a díjmentes applikációt Android 5.0 és iOS 8.0  vagy magasabb verziószámú operációs rendszerű okostelefonodra! Ha már van regisztrált előfizetésed a Telekom alkalmazáshoz csatolt Telekom Fiókban, az első belépést követően már várhatod is a sorsolás eredményét! További részletek: www.telekom.hu/nyerhetsz

Vissza