26 év alattiaknak ad kedvezményt a Telenor

Kütyü Magazin - 2019. április 26.

A Telenor a fiataloknak szóló YES! ajánlatával fél áron, mindössze 2500 forintért teszi elérhetővé a Telenor Blue+ havidíjas tarifákhoz megvásárolható 100 gigabájtos havi adatcsomagját a 26 év alatti ügyfelek számára.

A mobilhasználati szokások terén egyre nagyobb teret hódít az internetezés, a fiatalokra pedig, akik digitális bennszülöttként együtt nőttek fel a mobiltechnológiával, e tekintetben eltérő szokások jellemzőek, mint az idősebbekre. A Telenor online felmérése* szerint a 16-25 évesek például jóval kevésbé használják a mobiljukon az internetet hírek olvasására, mint a 16-69 év közöttiek. Ugyanakkor inkább jellemzőbb rájuk a közösségi média használata, a chatelés, valamint az online zenehallgatás, és a nagyobb adatigényű online videónézés. A Telenor „YES!” adatcsomagjával ennek a korosztálynak kínál kedvező áron nagy mennyiségű mobilinternetet.

A Telenor Blue+ XS, S, M és L havidíjas tarifacsomagokkal igénybe vehető 100 GB-os, havi adatcsomagot 5000 forint helyett 2500 forintért vehetik igénybe a 18 éven feletti, 26. életévüket még be nem töltött fiatalok. A kedvezményes adatjegyet és a Telenor Blue+ XS csomagot választva így mindössze havi bruttó 5490 forintért 100 perc belföldi beszélgetést, illetve 101 GB belföldi és 8GB EU-n belüli adatforgalmat bonyolíthatnak.

Az ajánlat a Telenor üzleteiben és netshopjában is elérhető, az aktiválástól számított egy évig érvényes, és az opció lejártakor ismét megrendelhető, amíg az ügyfél be nem tölti 26. életévét.

További információ: www.telenor.hu/yes 

__________

* A Telenor saját kutatása 2018 augusztusában zajlott 400 fős mintán, online adatfelvétellel.

Vissza