Bet365: mobilon is fogadhatunk kedvenc játékainkban

Kütyü Magazin - 2019. május 13.

Akár azonnal, útközben is megtehetik tétjeiket a sportfogadás kedvelői a Bet365 fogadóiroda mobilalkalmazása révén. Az applikáció a népszerű platformokra érhető el.

Az online fogadás szerelmeseinek kedvez a bet365 mobilalkalmazása, amely révén egyszerűen, telefonon keresztül is hódolhatnak kedvenc időtöltésüknek.

A Bet365 mobiltelefonos alkalmazást úgy tervezték, hogy a játékosok számára egyszerű legyen a használata, a grafikája letisztult. A mobilapp nem csupán egyszerűen használható, praktikus is, és szinte ugyanazok az előnyök élvezhetők, mint a webes oldalon.
 
A megoldás révén a különféle fogadások valós időben nyomon követhetők, illetve a különféle élő közvetítések is ugyanúgy hozzáférhetők, akárcsak számítógépen. Az alkalmazás esetében is megemlíthető, hogy az adatok, valamint a különféle statisztikák is könnyen elérhetők, és logikusan, egyértelműen a userek rendelkezésére állnak, segítve őket a továbbiakban, az eligazodásban a különféle fogadások között. 
 
A Bet365 weboldalán történő regisztráció során megadott felhasználónevet és jelszót használhatja a mobilalkalmazásba való belépéshez is. 
 
 
Az applikáció mobiltelefonokra és táblagépekre egyaránt elérhető:  iOS (iPhone, iPad), Android rendszerű eszközökre tölthető le.
 
Ez azonban nem azt jelenti, hogy a Blackberry, vagy Windows készülékek tulajdonosai nem férhetnek hozzá a bukméker oldal szolgáltatásaihoz, számukra elérhető  egy standard internetes oldal az alapvető funkciókkal, mint a sportfogadások, élő közvetítések, illetve be-és kifizetések.
 
Miután mobileszközünkre letöltöttük a Bet365 alkalmazást, a fogadóiroda minden kínálatához hozzáférhetünk. Fogadhatunk tehát különféle párbajokra, de az élő közvetítésekhez is hozzáférhetünk. Ez egyben szt is jelenti, hogy élőben figyelhetjük a párbajokat, amelyek iránt érdeklődünk. 
 
A lehetőség , hogy mobiltelefon segítségével tegyünk fogadásokat, nagyon sok fogadóirodánél elérhető szolgáltatás. De csak nagyon kevés teszi közülük lehetővé azt, hogy az élő közvetítéseket mobilalkalmazáson keresztül is követhessük.
 
A különböző store-okban a Bet365 applikációt kell letölteni és telepíteni használatához:
 
 
Vissza