Új funkcióval bővíti P30 szériáját a Huawei

Kütyü Magazin - 2019. május 13.

Várhatóan május végén lesz elérhető a Huawei P30 zászlóshajó-szériájának legújabb frissítése, a Dual-View mód. A márciusban bemutatott készülékek új funkciója kreatív képalkotási lehetőségeket kínál.

Kettős nézet módban való videófelvétel-készítést tesz lehetővé a Huawei zászlóshajó-széria operációs rendszerének legújabb verziója. A P30-on futó EMUI 9.1 frissítése után a P30 és P30 Pro modelleken az okostelefonos kamerarendszer egyik legizgalmasabb funkciója, a kettős nézetű kameramód válik elérhetővé a felhasználók számára. A Dual-View mód kettéosztja a készülék képernyőjét, amelynek egyik részén normál nézetben, a másikon többszörös zoom-közelségből látható ugyanaz a felvétel. Az új verziónak köszönhetően nemcsak egyedülálló mozgóképek készíthetők, hanem a P30 széria MI-alapú videószerkesztőjének segítségével többféle kreatív módon is szerkeszthetők a felvételek: a program előbb a videókból egy újabbat hoz létre, amelyet a felhasználó megvághat, speciális feliratokat, zenét, a videóban megjelenő alcímeket, valamint tetszőleges befejezést is adhat neki. A szerkesztés módot az okostelefon-tulajdonosok a felvétel elkészítését követően a képernyő felfelé húzásával érhetik el. A program elindításához a „Keresse meg a fantasztikus pillanatokat az MI- szerkesztéssel” funkció aktiválása szükséges.

Az okostelefonok körében forradalmian újnak számító képalkotási mód számos lehetőségeket biztosít a fogyasztók számára: támogatja a széles látószögű fényképezést, az osztott képernyős egyidejű zoomolást, valamint a panoráma és közeli szemszögből történő videózást, a kifinomult zoom-beállításainak köszönhetően pedig az egészen apró részletekről is művészi felvételek készíthetők.

A Huawei márciusban mutatta be P30 sorozatát. A P30 Pro csúcskészülék SuperZoom lencséje ötszörös optikai, tízszeres hibrid, valamint ötvenszeres digitális zoom-mal rendelkezik, SuperSpectrum szenzora pedig akár a 409,600 ISO értéket is elérheti.

Vissza