Az érintés ereje még egy szinttel magasabban

Kütyü Magazin - 2019. június 11.

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bemutatja a SmoothTouch funkcióval rendelkező, 24 hüvelykes Philips 242B9T LCD monitort (23,8 hüvelyk / 60,5 cm képátló). 

A funkciókban bővelkedő 16:9 képarányú érintőképernyős monitor a Full HD vizuális tűzijátékát kínálja és olyan robusztus technológiákkal rendelkezik, mint az IP54 por és víz elleni védelem, valamint a kifinomult, intuitív érintési reakciót nyújtó projektív kapacitív 10-pontos érintőképernyő. A problémamentes csatlakoztathatóság, a szemvédő technológiák, és a rugalmasan alakítható lábazat ideális választássá teszik ezt a monitort számos különböző területen dolgozó professzionális felhasználó számára, például eladóterületeken (POS), információs helyeken (POI), hotelekben, üzletekben, éttermekben vagy az oktatásban.

 

Philips 242B9T

 

Rugalmasság, bárhol

A Philips 242B9T érintőképernyős monitor egy olyan briliáns interaktív SmoothTouch képernyőt tartalmaz, amely természetes, intuitív kezelhetőséget biztosít minden felhasználási helyzetben. A projektív kapacitív 10-pontos érintési technológia lehetővé teszi az érintőképernyő 10 ujjal való szimultán felhasználását, amely olyan új lehetőségeket nyújt, mint a több-érintéses gesztusok használata a megfelelő szoftverrel, míg a stílusos érintőceruza további előnyöket nyújt, ha extrém pontosságra van szükség. Az érintésen alapuló alkalmazásoktól kezdve az együttműködő professzionális projekteken át az izgalmas manuális játékokig, ez a monitor erőfeszítés nélkül ötvözi az élvezetet a hatékonysággal. És mivel a modern felhasználók rugalmasabbak, mint valaha, Philips 242B9T el van látva tükröződésgátló képernyőbevonattal, rugalmasan mozgatható Z-alakú SmartStand lábazattal, valamint a por és a víz ellen védő IP54 védelemmel, ezáltal elég ellenálló ahhoz, hogy felhasználója bárhol használhassa és mindig optimális megtekintési kényelmet nyújtson.

Ünnep a szemeknek

A Full HD 1920 x 1080 felbontással rendelkező Philips 242B9T rendelkezik mindazzal a részletgazdagsággal, színhűséggel és ragyogással, amit a modern felhasználók akarnak és elvárnak. A megtekintési élményt tovább fokozó SmartContrast technológia automatikusan beállítja a színeket és a háttérvilágítás intenzitását, így gazdag sötét és erős világos színeket jelenít meg, garantálva ezáltal a prémium kép-, és videó-megtekintést. Valamint annak érdekében, hogy a felhasználó számára még több élvezetet nyújtson, a Philips 242B9T el van látva számos olyan funkcióval, mint a Flicker-Free technológia, a LowBlue mód, az EasyRead mód, és egyebek.

Egyszerű használni, egyszerű szeretni

A Philips 242B9T minden funkciója azt célozza meg, hogy felhasználót állandóan kellemes élmények érjék. A csatlakoztathatóság tekintetében ez a monitor funkciók széles választékával, amelyek tovább könnyítik a felhasználó munkáját és szabadidős tevékenységét, maximális kényelmet nyújt. Ilyenek például a HDMI 1.4, a DVI-D, a VGA, és a DisplayPort 1.2, valamint a termelékenységet fokozó, gyorstöltő USB 3.1 portok.

A rugalmas, nagyteljesítményű, felhasználóbarát Philips 242B9T érintőképernyő 299 EUR ajánlott kiskereskedelmi kapható a szaküzletekben.

Vissza