Politikusok és jövőbe mutató technológiák az ITU Telecom Worldön

forrás: Kütyü Magazin - 2019. szeptember 9.

Szeptember 9-12. között Budapesten rendezik meg az ITU Telecom World kiállítással egybekötött globális távközlési konferenciát, amely összehozza a fejlett és fejlődő piacokat, az állami és magán szektor vezetőit, valamint az infokommunikációs technológia iparági képviselőit. Az idén szeptember 9. és 12. között megrendezésre kerülő tanácskozásra a világ 130 országából mintegy 5-6 ezer vállalati képviselő, és több mint 200 kormányzati és iparági vezető részvételére számítanak.

 

A helyszínen a délelőtt folyamán megtekintette a Vodafone 5G kamiont Orbán Viktor Miniszterelnök is, aki egy demózásra kiépített ideiglenes 5G hálózaton keresztül 5G videóhívást bonyolított le a Vodafone Magyarország vezérigazgatójával, Amanda Nelsonnal.

 
A budapesti Telecom World  tanácskozásra a világ 130 országából mintegy 5-6 ezer vállalati képviselő, és több mint 200 kormányzati és iparági vezető részvételére számítanak.
 
A Vodafone Magyarország az idei évben Siófokon, a Nemzeti Regattán mutatta be először a Vodafone 5G kamiont, melyben jövőbe mutató, köztük 5G technológiát is használó demók kapnak helyet.  Az ITU Telecom World kiállításon a látogatók egy több szereplő által egyszerre, az 5G technológiának köszönhetően szinte késleltetés nélkül, VR szemüvegen keresztül játszható játékot próbálhatnak ki.
 
A többnapos konferenciát, amelyet kiállítás kísér, a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban tartják és a regisztrációt követően ingyenesen látogatható magyar állampolgárok számára.
 
Vissza