A Samsung és az Epic Games exkluzív Glow Galaxy skinnel lepte meg a Fortnite rajongókat

Kütyü Magazin - 2019. október 27.

A Samsung, a Galaxy Note10 bemutatása után nem sokkal, a legtöbb Galaxy tulajdonos számára elérhető,*  exkluzív Glow skin bejelentésével ünnepli a Fortnite fejlesztőjével, az Epic Games-szel folytatott együttműködését. Az új játékbéli kinézetet a Galaxy Note10 egyedi Fénylő Prizma árnyalata ihlette, amely a visszaverődő fény csillogását idézi.

A játékban már elérhető új Glow skinnel tovább bővül a Samsung exkluzív tartalmainak köre. 2018-ban a vállalat a Galaxy skinnel ünnepelte a Fortnite Androidos megjelenését, amely kizárólag a Galaxy Note9 és Galaxy Tab S4 készülékeken volt elérhető. Az együttműködés tovább bővült a 2019-es év első felében, amikor megjelent a játéban az iKONIK skin és az ehhez tartozó egyedi tánc, a Love Scenario, amelyet az iKON együttes K-Pop sztárja, Jung Chanwo állított össze a Galaxy S10 készülékhez. 

A Galaxy készülékek szélesebb körén elérhető új Glow kinézet alapját a tavalyi Fate skin adja, amelyet a Galaxy Note10 Fénylő Prizma színeinek megfelelően alakítottak át. Az együttműködés is mutatja a Samsung gaming iránti elkötelezettségét, amelyben fontos szerepe van a Fortnite elképesztő sikereinek is.

 

A játék 2017-es indulása óta igazi kulturális jelenséggé vált, mára több mint 250 millió regisztrált felhasználóval és világszinten 2 milliárd dollárnál is magasabb bevétellel. A partneri megállapodás exkluzivitást garantál a Samsungnak, így a Fortnite Androidon kizárólag a Galaxy Store-ban és az Epic Games weboldalán keresztül érhető el. A Samsung készülékei a mobilgaming legmagasabb szintjét hozzák el a felhasználóknak. A Galaxy Note10 a vállalat legújabb és eddigi legerősebb okostelefonja, amelynek egyedi funkciói megkönnyítik az összetett játékok futtatását is. 

A Galaxy Note10 AI-alapú Game Booster funkciója elemzi a játékosok szokásait és a fejlesztőktől, például az Epic Games-től érkező adatokat és ezek alapján optimalizálja a készülék teljesítményét a felhasználók egyedi igényeinek megfelelően. Azoknak, akik a kiemelkedő grafikájú RPG játékokat kedvelik, a rendszer szebb megjelenést és stabil képkockaszámot biztosít, az alkalmi játékosoknak pedig jobb akkumulátor teljesítményt nyújt, így hosszabb ideig tudnak játszani. 

A szoftveres innovációk mellett a Galaxy Note10 jelentős hardveres fejlesztéseket is kapott elődeihez képest. A csúcskészülék erőteljes, intelligens akkumulátora optimalizálja a fogyasztást az egyedi felhasználási szokások alapján, így a felhasználóknak nem kell kompromisszumot kötniük a játékélményben. A túlmelegedésért elsősorban felelős, intenzív teljesítményt igénylő játékokhoz a Galaxy Note10 különlegesen vékony, egyedi tervezésű hőcserélő rendszerrel érkezik. A mindössze 0.35t vékony párologtató kamra nem növeli a készülék méretét, ugyanakkor a hőmérséklet szabályozásával optimalizálja a Note10 teljesítményét, így akadályozva meg a túlmelegedés okozta akadozást.

A csatlakoztathatósági lehetőségekkel a felhasználók kihasználhatják a szolgáltatók által kínált legmagasabb hálózati sebességet, így minden helyzetben kapcsolatban maradhatnak. A szupergyors kapcsolat, valamint az erőteljes CPU és GPU segítségével lenyűgöző képek jeleníthetők meg a Note10 kijelzőjén.  

________________

* A Fortnite Glow skin a Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9, Galaxy S10e, Galaxy S10, Galaxy S10+, Galaxy S10 5G, Galaxy Note8, Galaxy Note9, Galaxy Note10, Galaxy Tab S4, Galaxy Tab S6, Galaxy A9, Galaxy A70, Galaxy A80 és Galaxy A90 készülékek tulajdonosai számára érhető el. 

Vissza