Menetrögzítő kamerák a Mio-tól

Kütyü Magazin - 2019. december 12.

Ha tanácstalan vagy, hogy mit vegyél idén karácsonyi ajándékba, ne aggódj, segítünk! Akik fontosak nekünk, azokat szeretjük a legnagyobb biztonságban tudni és olyan ajándékkal kedveskedni nekik, aminek biztosan hasznát veszik. A Mio fedélzeti kamerák pont ilyenek: nemcsak az utazást rögzítik, hanem biztonságosabbá is teszik a téli vezetést és segítenek a vitás helyzetek tisztázásában. Karácsonyi ajándékba biztonságot adni pedig stílusos! Íme néhány hasznos tipp az autós kamerák beszerzéséhez. Boldog, biztonságos ünnepeket kíván a Mio!

Az autós kamerák egyre népszerűbbek az itthoni vezetők körében is. Nem csoda, hiszen beépített szemtanúként rögzítenek mindent, ami autónkkal történik, akár parkolás közben is, emellett biztonsági funkciókkal segítik a sofőröket útjuk során. Ha hasznos meglepetést keresünk szeretteinknek, szerezzük be a MiVue menetrögzítő kamerák egyikét, aminek minden autós családtagunk és ismerősünk örülni fog!

Hogyan válasszunk autós kamerát? 

1. Képminőség, felbontás: az egyik legfontosabb szempont a kamera vásárlásakor a képminőség. Bármilyen koccanás, baleset, vagy vitás helyzet esetén jól jön, ha a lehető legtöbb részlet kivehető a felvételeken. Keressünk olyan készüléket, ami legalább 1080p FULL HD felbontással rögzít. Érdemes 130o-os vagy nagyobb látószögű kamerát választani, így biztosítva a kiterjedt látóteret. 

2. Beépített GPS: rögzíti a hely, idő és sebesség adatokat, így az eszköz minden szükséges információt tárol, amire szükség lehet, ha később egy kétséges helyzetet tisztázni kell. 

3. Éjszakai mód: a gyenge látási viszonyok mellett az éjszakai vezetés sok veszély forrása lehet. Érdemes olyan fedélzeti kamerát választanunk, ami rendelkezik éjszakai üzemmóddal, így a sötétedés utáni felvételek is jó minőségűek lesznek, és vitás esetek alkalmával akár bizonyítékként is felhasználható videók készülnek.

4. Parkoló üzemmód: arra szolgál, hogy az autó akkor is biztonságban legyen, amikor leparkolva „pihen”. A parkolási üzemmód azt jelenti, hogy a digitális képrögzítés akár a parkoló autóban is azonnal elindul, ha azt erősebb ütés éri és/vagy a kamera mozgást érzékel. Tipp: válasszunk kiegészítő adaptert, így a kamera biztosan nem fog lemerülni felvétel közben.

5. Biztonsági extrák: a fejlett vezetéstámogató rendszerek, mint a sávelhagyásra, a ráfutásos ütközésre figyelmeztető funkciók, vagy a fáradtságfigyelmeztetés extra biztonságot jelentenek a sofőröknek, vagy akár életet is menthetnek.

6. Hátsó kamera: nagy előnye, hogy nemcsak az autó előtti, hanem az autó mögötti eseményeket is rögzíti. Így az elszenvedett ráfutásos balesetek, koccanások is dokumentálhatók, emellett a hátsó kamera parkoló üzemmódban azt is rögzíti, ha valaki hátulról parkolás közben a gépkocsinak koccanna. 

Válasszunk téli őrszemet ajándékba!

Ha végiggondoltunk a legfontosabb igényeket, lepjük meg szeretteinket vagy magunkat a MiVue kamerák széles kínálatából! A Mio MiVue sorozat tagjai között biztosan megtaláljuk, ami pénztárcánkhoz és elképzeléseinkhez leginkább passzol. Ráadásul év végig meghosszabbított, 3 év garanciával vásárolhatjuk meg a kiszemelt készüléket. 

A felhasználóbarát, kompakt MiVue C sorozata Full HD felbontással, kedvező áron gondoskodik védelmünkről. Ha csúcsminőségű menetrögzítőt keresünk, válasszunk a MiVue 700-as sorozat tagjai, a beépített WIFI-vel és számos hasznos kiegészítő funkcióval ellátott modelljei közül. Ha pedig egy igazán stílusos kamerára vágyunk, a visszapillantó mögé helyezhető, diszkrét MiVue J60 vagy J85 lesz a tökéletes választás.

További információ a MiVue menetrögzítő kamerákról a Mio Magyarország weboldalán, a https://www.mio.com/hu_hu/ oldalon található. A MiVue menetrögzítő kamerák webshopokban és több elektronikai áruházban is kaphatók.

Vissza