Unibet – mobilon a sportfogadás

Kütyü Magazin - 2020. január 29.

Az egyik legrégebbi múlttal rendelkező online sportfogadási iroda, az Unibet nem csupán prémium szolgáltatást és játékélményt kínál, hanem mobilalkalmazással teszi gördülékenyebbé az online sportfogadások nyújtotta élményt.

Okostelefonon és táblagépen egyaránt magunkkal vihetjük fogadásainkat. Az Unibet mobilalkalmazása révén bármikor követhető a meccsek állása, akár útközben is, ahol a tétek is megtehetők, és az élő közvetítésekről sem maradnak le azok, akik éppen nincsenek gépközelben.

Az Unibet nem egy, rögtön három applikációval áll a felhasználók rendelkezésére. Külön alkalmazés van sportfogadásokra, élő kaszinókra és pókerre élő közvetítésekkel, ezzel együtt több, mint 40 ezer sporteseménnyel a kínálatban.

A felhasználók az iOS-eszközökhöz tartozó alkalmazásokat közvetlenül az App Store-ból tölthetik le. Az Android appok esetében sajnos nem ilyen egyszerű a helyzet. Itt a Google korlátozó feltételei miatt az Unibet webhelyről kell letöltenie a szoftvert.


A sportfogadás és az élő kaszinó applikáció nem biztos, hogy elérhető bizonyos régiók felhasználói számára, illetve az is előfordulhat, hogy bizonyos operációs rendszereken nem fut el.

Ezeken a weboldal mobilos verzióján keresztül érik el a felhasználók. A weboldal reszponzív, így minden típusú mobiltelefonhoz és táblagéphez illeszkedő felbontást kínál. A mobilos oldal ez esetben lehetővé teszi az Unibet összes funkciójának a használatát. A játékos többek között be- és kifizetéseket kezdeményezhet, ajánlatokat tekinthet meg, fogadásokat tehet, videohívásokat nézhet, élőben játszhat.

Az Unibet több mnit 20 éves múlttal rendelkezik az online sportfogadási piacon, ezzel és sokszínű kínálatával együtt a minőségi szolgáltatók sorába tartozik, amely még mobilalkalmazásai révén is igyekszik kitűűnni a sorból. A felhasználók érdeklődésüknek megfelelően dönthetik el, melyiket töltik le és kezdik el használni útközben.

Vissza