Fejezze ki magát a Galaxy Z Flip segítségével

Kütyü Magazin - 2020. február 12.

A Samsung bemutatta az egyedülálló kihajtható kialakítással érkező Galaxy Z Flip okostelefont. A Galaxy Z Flip egyedi stílusát azok számára alkották, akik a csúcstechnológiás eszközeiken keresztül fejezik ki magukat. Az izgalmas dizájnnal és rugalmasan használható kamerarendszerrel érkező Galaxy Z Flip megnyitja a mobil innováció új évtizedét. 

A különleges készülék a fizika törvényeit megkérdőjelező, hajlítható üvegből készült kijelzővel rendelkezik, amely kihajtva 6,7 colos egybefüggő felületet alkot, összecsukva pedig a kompakt eszköz könnyedén belefér a felhasználók tenyerébe. Az innovatív Rejtett zsanérral és egyedi felhasználói felülettel rendelkező Galaxy Z Flip segítségével a felhasználók stílusosan rögzíthetnek, oszthatnak meg vagy követhetnek tartalmakat, mindezt szabad kezekkel. 

„A Samsung számára fontos megerősítés volt a Galaxy Fold iránti érdeklődés. A Galaxy Z Flip a következő lépés egy kihajtható készülékekből álló kategória felépítésében, amely teljesen új kialakítást, új kijelzőtechnológiát és új, különleges felhasználói élményt biztosít a felhasználóknak – mondta el Dr. TM Roh, a Samsung IT és mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – A Galaxy Z Flip egyedi kihajtható kialakításával és felhasználói felületével újraértelmezzük a mobil eszközökben rejlő lehetőségeket.”  

 

Kihajtható örökség 

A kategóriát meghatározó Galaxy Fold megjelenésével a kihajtható készülékek új korszaka kezdődött el. A Galaxy Z Flip a Fold örökségét az új évtizedben formálja tovább. A Z széria első tagjaként a Galaxy Z Flip új készülékportfóliót mutat be, amely megerősíti a Samsung elköteleződését a kategória felé. 

A vállalat a következő években további meglepő és izgalmas kihajtható csúcskészülékeket tervez bemutatni úgy, hogy ehhez a technológiában és a formatervezésben rejlő lehetőségeket igyekszik minél nagyobb mértékben kihasználni.

Stílus és technológia 

A Galaxy Z Flip letisztult, stílusos megjelenése elsősorban azoknak a felhasználóknak lehet vonzó, akiknek a mobiltelefon többet jelent, mint pusztán egy eszköz. A Galaxy Z Flip innovatív megoldásaival az önkifejezés egy új módját is jelentheti. 

  • Stílusosan kompakt – A kiemelkedő mobilitást szem előtt tartó tervezésnek köszönhetően a Galaxy Z Flip egy pénztárca méretére csukható össze, így könnyeden elfér a felhasználók zsebében vagy táskájában. Összecsukva egy divatos, tenyérbe illeszkedő kiegészítő, kihajtva pedig egy lenyűgöző, 6,7 colos kijelző tárul a felhasználók elé1. Az előrefelé kihajtható Galaxy Z Flip lekerekített sarkokkal, izgalmas színárnyalatokban érkezik, így garantáltan emlékezetes jelenség lesz.
  • Hajlítható üvegből készült kijelző – A Galaxy Z Flip a Samsung egyedülálló, hajlítható Ultravékony üvegből (Ultra Thin Glass – UTG) készült Infinity Flex kijelzővel érkezik, így letisztult, karcsú kialakításával olyan prémium élményt biztosít, amely korábban nem volt elérhető a kihajtható készülékek között. A belső kijelzőbe integrált, középen található kamera biztosítja a zavartalan felhasználói élményt, a Samsung első 21.9:9 képarányú kijelzőjén pedig minden eddiginél látványosabban jellennek meg a tartalmak.  
  • Új Rejtett zsanér – A Galaxy Z Flip Rejtett zsanérja igazi mérnöki műalkotás. Az egyedi megoldás egy aprólékosan megtervezett, kettős CAM mechanizmus segítségével biztosítja, hogy minden kihajtás és összecsukás pontos és stabil legyen. A Galaxy Z Flip széles szögtartományban hajtható ki, akár egy laptop képernyője. A Rejtett zsanérban megtalálható a Samsung új seprő technológiája, amely mikroméretű műanyag rostok segítségével tartja távol a koszt és a port a készüléktől. 

 

Új, kihajtható élmények 

A Galaxy Z Flipet a modern és változatos életstílushoz tervezték, így a felhasználók kötöttségek nélkül, teljesen új szemszögből fedezhetik fel a világot. A különleges kihajtható készülék az okostelefonok piacán egyedülálló felhasználói élményt biztosít. 

  • Szabad kezekkel – A készülék kihajtott állapotban szinte minden szögben stabilan nyitva marad, az így készített szelfik pedig még többet mutathatnak meg a felhasználókat körülvevő világból. A Google Duo videóchat funkció interaktív csevegést tesz lehetővé.  
  • Hajlított mód  - A Samsung és a Google közösen alkotta meg a Hajlított módot, amely kifejezetten a Galaxy Z Flip előre kihajtható kialakításában rejlő lehetőségeket helyezi előtérbe. Ha az eszköz szabadon áll, a kijelzőn automatikusan két 4 colos képernyőfelület jelenik meg, így egyszerre képes a felső részen audiovizuális tartalmakat megjeleníteni, az alsó részen pedig minden vezérlő funkció elérhető. A YouTube  kezelése kifejezetten egyszerű, hiszen a felhasználók egyszerre nézhetnek videókat a képernyő felső részén, míg alul megkereshetik a következő videót, elolvashatják a leírást vagy akár kommentelhetnek is.  
  • Továbbfejlesztett kamera – A Galaxy Z Flip önmagában is stabilan áll, így képes a legtöbb élethelyzetből kihozni a maximumot, legyen szó akár egy időzített csoportképről vagy egy éjszaka készült, jó minőségű felvételről. A készülék megkönnyíti a közösségi média felületekre szánt tartalmak gyártását, a Galaxy Z Flippel ideális szögből készülhetnek látványos képek állvány nélkül is. A felhasználók vaku nélkül is könnyedén rögzíthetnek lenyűgöző Éjszakai Hyperlapse videókat és készíthetnek Éjszakai módban, fényhiányos környezetben is kiváló felvételeket. Mindehhez elég csak kihajtani a készüléket és stabil alapra helyezni. Összecsukott állapotban az előlapi kamerával egy kézzel is magas minőségű szelfik készítők. A 16:9-es képarányú kijelző zökkenőmentes videókészítést tesz lehetővé, az elkészült felvételek pedig tökéletes közösségi médiás tartalmakként jelenhetnek meg.    
  • Személyre szabott értesítések – A Galaxy Z Flipen az üzenetek, hívások és értesítések összecsukott, álló, vagy nyitott állapotban is azonnal megjelennek. Összecsukva a dátum, az idő és az akkumulátor töltöttsége egy pillantással ellenőrizhető. A valós idejű értesítésekkel a felhasználók a készülék kihajtása nélkül is fogadhatnak hívásokat, az üzeneteikre pedig az értesítésre koppintással, majd a készülék kinyitásával válaszolhatnak.  
  • Többablakos mód  – A Többablakos mód segítségével egyszerre több applikáció is használható, ehhez elég azokat a Tálcára húzni. Így a felhasználók egy, a divatról szóló cikk olvasása közben akár rá is kereshetnek a legújabb ruhadarabokra a képernyő alsó felén megnyitott applikációban.  

 

Galaxy Ökoszisztéma

A Galaxy Z Flip a legújabb kihajtható kialakítású készülékben is elhozza a Galaxy ökoszisztémát. A csúcsminőségű megoldások a kamera, a kijelző, az akkumulátor, a biztonság és a szolgáltatások terén is megjelennek, így a Samsung Health, a Samsung Pay , és a Samsung Knox mellett további funkciók és szolgáltatások is elérhetőek lesznek. A sokoldalú kamerával 4K videórögzítés, Élőfókuszos felvétel és Szuperstabil funkció is használható . A készülék dual akkumulátor rendszere hosszabb működést biztosít anélkül, hogy nagyobb helyet foglalna el. A Vezeték Nélküli Töltésmegosztással  a felhasználók tölthetik Galaxy Buds vagy Galaxy Watch eszközüket, vagy akár egy barátjuk készülékét is. A rendszeresen frissülő Samsung Knox garantálja a felhasználók adatainak és eszközeinek biztonságát a hardverektől egészen a szoftveres szintig. A Galaxy Z Flippel olyan szolgáltatások is elérhetők, mint a biztonságos fizetést elősegítő Samsung Pay, a személyes egészség és edzés követésére alkalmas Samsung Health vagy a több mint 5000 eszközt és kiegészítőt támogató SmartThings.  

 

Elérhetőség

A Galaxy Z Flip Magyarországon 2020. február 21-től 535.900 Ft-os ajánlott fogyasztói áron Tükör Lila és Tükör Fekete színekben lesz elérhető korlátozott számban. A Galaxy Z Flipről további információ a www.samsung.com/hu/galaxy-z-flip/ és a www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-z-flip/buy/ weboldalakon érhető el. 

Vissza