Ingyenes zenehallgatás a Samsung Galaxy tulajdonosoknak

Kütyü Magazin - 2020. május 1.

A Samsung legújabb mobileszközeivel  élmény a zenehallgatás, az akár 4 vagy 2 hónapos ingyenes YouTube Premium szolgáltatással pedig korlátok nélkül élvezhetők a legnagyobb videómegosztó tartalmai.

A Samsung és a YouTube együttműködése elhozza a korlátlan zenehallgatás élményét a felhasználók számára. A 2020. február 14-én, vagy később vásárolt csúcskészülékekhez 4 hónap, míg bizonyos Samsung okoseszközökhöz 2 hónap ingyenes YouTube Premium szolgáltatás jár, ha a felhasználók 2021. március 5-ig aktiválják az ajánlatot*. 

A YouTube Premium szolgáltatással reklámok és megszakítás nélkül élvezhetők a legújabb YouTube tartalmak. A szórakoztatás akkor is biztosított, ha nem áll rendelkezésre megfelelő adatkapcsolat, mert a videók letölthetők az eszközre. A YouTube Premiummal más alkalmazások is használhatóak zenehallgatás közben, így párhuzamos munkavégzés közben is folytatódnak a legjobb zenék, amelyek mostantól a szolgáltatáshoz járó YouTube Music alkalmazáson keresztül is elérhetőek. 

A Samsung és a YouTube szorosan együttműködik, hogy felhasználóik teljes mértékben kihasználhassák a készülékeikben rejlő szórakoztatási lehetőségeket. Ennek keretében a YouTube alkalmazás a hajlítható Galaxy Fold és Galaxy Z Flip készülékek esetében automatikusan alkalmazkodik a képernyőbeállításhoz és kihasználja az innovatív kijelző előnyeit. 

Az egyes Samsung telefonokhoz* járó 4 vagy 2 hónapos YouTube Premium előfizetésről további információ a https://www.samsung.com/hu/youtube-premium/ oldalon érhető el.

________________
* A promócióban résztvevő készülékekről további információ érhető el a https://www.samsung.com/hu/youtube-premium/ oldalon. 

Vissza