Frissítés érkezik a HONOR MagicWatch 2 okosórákra

Kütyü Magazin - 2020. június 16.

A Honor MagicWatch 2 okosóra számos új sporttevékenységgel bővíti a támogatott sportok listáját a júniusban érkező frissítésnek köszönhetően. 

A Honor MagicWatch 2 összesen 15 professzionális szintű sportmódban használható, ezek során 194 különböző adatot mér, így átfogó elemzést ad teljesítményünkről. Ebben a módban nyolc szabadtéri sportot (futás, sétálás, hegymászás, túrázás, terepfutás, biciklizés, nyílt vízi úszás, triatlon) és hét beltéri, edzőtermi sporttevékenységet (sétálás és futás futópadon, biciklizés, úszás medencében, freestyle edzés, elliptikus tréner, evezés) űzhetünk a Honor MagicWatch 2-vel. 

 

A 15 professzionális sportmód mellett 85 új sportmódot adhatunk hozzá az alaptevékenységek listájához, melyek hat fő kategóriát ölelnek fel: extrém, szabadidős, fitnesz, vízi sportok, labdajátékok, téli sportok. Amíg az óra viselője kedvenc sportját űzi, például balettozik, bokszol, jógázik vagy vitorlázik, a Honor MagicWatch 2 fontos adatokat rögzít, úgy, mint az edzés időtartama, az elégetett kalóriák száma vagy a pulzusszám, melyeket grafikonon jelenít meg.

 

A HONOR MagicWatch 2 frissítése június közepén indul. Az új funkció a Huawei Health (Egészség) alkalmazás és az eszköz frissítésével válik elérhetővé. Az óra frissítései a Huawei Health alkalmazáson belül kereshetők.

Vissza