Az új HONOR fülhallgató összesítve akár 24 órányi zenelejátszást is lehetővé tesz

Kütyü Magazin - 2020. augusztus 30.

A Honor nemzetközi okostelefon és okoseszköz márka bejelentette, hogy a Honor Choice True Wireless Earbuds hamarosan a magyar piacon is elérhető. A Honor Choice termékkategória olyan okoseszközöket takar, melyeket a Honor piacvezető gyártók közreműködésével készít sportoláshoz, szórakozáshoz, utazáshoz, és amelyek egységes felhasználói élményt nyújtanak a mindennapokban. Olyan fejlett technológiai megoldásokat alkalmaznak, mint például a Huawei HiLink, így használatuk átlátható és egyszerű. A Honor Choice termékcsalád az 1+8+N IoT stratégia része, középpontban az okostelefonnal, amihez nyolc otthoni okoseszköz, valamint partnereken keresztül értékesített termékek széles köre kapcsolódik.

Társ, akár egy egész napra 

A Honor Choice True Wireless Earbuds akár 6 órányi folyamatos zenelejátszást vagy 4 órányi beszélgetést tesz lehetővé egyetlen feltöltéssel. A könnyű tokkal, ami a töltő is egyben, a fülhallgatót háromszor feltölthetjük, ami így összesen 24 órás használatot biztosít. 

Kiváló hangzás, gyors kapcsolódás

Az eszköz 7 mm-es, érzékeny membránnal ellátott hangszórója gondoskodik a mély basszusról és a tiszta hangokról. Bluetooth 5.0 támogatásának köszönhetően gyorsan csatlakoztatható okostelefonhoz, a késleltetési időt akár 130 milliszekundumra csökkentve, így a kijelzőn látottakkal szinkronban hallható hangélményt nyújt. A fülhallgatónként két mikrofonnal érkező eszköz hatékonyan szűri ki a környezeti zajokat, így zavartalanul hallgatunk zenét vagy beszélhetünk telefonon. A Honor Choice fülhallgató támogatja a binaurális szinkron átvitel technológiát.

 

Ergonómia és intuitív használat

A Honor Choice True Wireless Earbuds ergonomikus kialakításának köszönhetően jól illeszkedik a fülbe, viselése kényelmes és biztonságos. IP54 szabvány szerint bírja a vizet és a port, nem ártanak meg neki az esőcseppek, és sportolás közben is használható. Az intuitívan kezelhető, érintésre aktiválódó gombok és a hang alapú asszisztens segítségével útközben is egyszerű a kezelése.

Az eszköz Magyarországon augusztus végétől érhető el, 14.900 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron.

Vissza