Hosszabbít az „Az Év Honlapja” Pályázat

Kütyü Magazin - 2020. október 15.

Meghosszabbított nevezési határidővel 2020. november 5. éjfélig várják a jelentkezésedet az online szakma legrangosabb díjára, ’Az Év Honlapja’ pályázatra!

A legjobb honlapokat, applikációkat, rendezvény oldalakat, blockchain, digitális marketing- és technológiai megoldásokat 26 kategóriában várja a szakmai zsűri, november 5-én éjfélig. Itt a legjobb lehetőség, hogy megmérettesd a digitális marketinged! Meghosszabbított nevezési határidővel 2020. november 5. éjfélig várják a jelentkezésedet az online szakma legrangosabb díjára, ’Az Év Honlapja’ pályázatra!

A legjobb honlapokat, applikációkat, rendezvény oldalakat, blockchain, digitális marketing- és technológiai megoldásokat 26 kategóriában várja a szakmai zsűri, november 5-én éjfélig. Itt a legjobb lehetőség, hogy megmérettesd a digitális marketinged!

Több elismert, hazai webfejlesztő lépett nemzetközi szintre, ezért magyar fejlesztésű, de angol nyelvű oldalak pályázatait is örömmel fogadjuk. Az idei helyzetben fontos, hogy a fejlesztések érintésmentes megoldásokkal növeljék a felhasználók biztonságát, ennek érdekében az értékeléskor figyelni fogjuk a nevezők ezzel kapcsolatos kommunikációját és megoldásait.

A vírus hatásai elérték a digitális marketinget is, amire remek visszavágással reagáltak a piac szereplői. Soha nem látott méreteket öltött a KKV-szektor digitalizációjának igénye. A vállalati weboldalakon lehetőségünk van a szegmentált kommunikációra, a kreativitásunk kiteljesítésére, a legújabb digitális technológiai megoldások honlapba illesztésére, valamint a teljesen egyedi megoldások alkalmazására. A honlapok tündökölhetnek. Éppen ezért az idei pályázaton továbbra is értékelni és díjazni fogjuk a kreatív, alkotó szemléletet. Az idei év újdonsága az érintésmentes marketing, a blockchain, illetve a technológiai megoldások és a kampányok elismerése lesz – mondta Varga István László, a pályázat alapítója.

A pályázók figyelmébe ajánljuk a ’Blockchain’ kategóriánkat, ahová olyan weboldalak jelentkezését várjuk, melyek a blockchain technológia segítségével újszerű megoldásokat kínálnak ügyfeleik és partnereik adatainak tárolására. A decentralizált adattárolás módszerével így hozzájárulnak a biztonságosabb adattárolás jövőjének építésében és fejlesztésében.

A bírálati szempontok között fontos szerepet játszik a dizájn, a kreativitás, a felhasználói élmény és a reszponzivitás, valamint nagy figyelmet fordítanak a kategóriának megfelelő tartalomra is. Érdemes minél hamarabb nevezni, hiszen ez előnyt jelent a közönségszavazatok gyűjtésében.

Pályázni az www.azevhonlapja.hu oldalon november 5-én éjfélig lehet. Nevezz weboldallal, applikációval, blockchain, marketing vagy technológiai megoldással, közösségi vagy kreatív kampánnyal és legyen Tiéd 2020-ban ‘Az Év Honlapja’ díj!

Vissza