Hamar elfogytak az Xbox új konzoljai a MediaMarkt-nál

Kütyü Magazin - 2020. november 12.

Hatalmas várakozás övezte az Xbox Series X újgenerációs konzol megjelenését hazánkban, a november 10-ei debütálásakor egyetlen nap alatt elfogytak a készletek a MediaMarkt webáruházából a budapesti és a vidéki áruházaiból. A műszaki áruházlánc minden előrendelést kiszolgált, de az azon felül érkezett készleteket is hamar elkapkodták a vásárlók. 

Az első két megrendelés a megjelenés pillanatában, november 10-én éjfél után 4 perccel érkezett a MediaMarkt webáruházába, majd az azt követő egy órában nagyjából 5 percenként jöttek az újabb megrendelések. Reggel 8 óráig mintegy 50 áruházi befoglalás érkezett az online felületükön, és már a nap végére a webáruház és budapesti áruházak teljes készlete elfogyott. Egyes vidéki áruházakban is csak néhány darabos mennyiség maradt az Xbox új, erősebb és drágább konzoljából.

A műszaki kiskereskedő arra számít, hogy az újgenerációs konzolok iránti érdeklődés kitart az elkövetkező hetekben és biztosan szerepelnek a slágertermékek listáján idén karácsonykor is. Ennek érdekében a MediaMarkt újabb készlettel készül, hogy ki tudja szolgálni a várható év végi rohamot. Annak érdekében, hogy könnyebben elérhetővé tegye a terméket, karácsonyig 22 havi kamatmentes hitelt is biztosít MediaMarkt a pénzügyi partnerén, a Budapest Bankon keresztül. 

Vissza