A Huawei Full View kijelzője akár a mobiltelefonunkkal is összekapcsolható

Kütyü Magazin - 2021. április 23.

A Huawei Technologies Magyarországra is elhozza nemrég bemutatott, első asztali monitorját. A Display 23,8” névre keresztelt megjelenítő FullView kijelzője keskeny, mindössze 5,72 mm-es kávát kapott, Full HD felbontású, valamint 1000:1 kontrasztaránnyal rendelkezik, és szemvédő funkcióval is ellátták. A monitor nem csak számítógépekkel, hanem mobiltelefonokkal is könnyedén összekapcsolható. A Display 23,8” április 23-tól elérhető a Huawei kereskedelmi partnereinél bruttó 63.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

A Huawei az elmúlt hónapokban sikeresen bővítette termékpalettáját a nemzetközi piacon, új modelleket bemutatva. Az egyik ilyen a vállalat legújabb monitorja, a Huawei Display 23,8”, mely a laptophoz, mobiltelefonhoz, vagy asztali számítógéphez csatlakoztatva segíthet abban, hogy produktívabb legyen az irodai munka, vagy szórakoztatóbb az otthoni kikapcsolódás.  

 

Mindent a szemnek 

A Huawei Display 23,8 egyedülállóan keskeny, mindössze 5,72 mm-es kávája és 90 százalékos képernyő-test aránya hatalmas teret biztosít bármilyen feladathoz. A 23,8 hüvelyk átmérőjű IPS panel 1000:1 kontrasztarányú, Full HD felbontású (1920x1080), megjeleníti az NTSC színskálájának 72 százalékát 178 fokos betekintési szögben. Ezek együttesen kiváló képminőséget nyújtanak, és bármilyen tartalmat – a nagy felbontású képektől a Blu-ray videókig – élénk részletességgel jelenítenek meg.

A szemfáradás modern kori betegség, szinte kikerülhetetlen, a 21. században majd minden ember érintett így vagy úgy. A képernyő előtt végzett munka és tanulás, valamint később a szórakozás, például kedvenc sorozatunk újabb epizódjának megtekintése vagy egy e-könyv olvasása a Huawei Display 23,8”-on nem terheli annyira a szemet, ugyanis az eszköz a TÜV Rheinland Low Blue Light és a Flicker Free által hitelesített szemvédő funkcióval rendelkezik. 

A Huawei Display 23,8” előlapjának letisztult megjelenése a monitor hátsó burkolatán is folytatódik. A telepítés és az optimális beállítás megtalálása egyszerű, a talpas állvány több irányba dönthető a legkényelmesebb pozíció érdekében.

 

Határtalan kreativitás

A Huawei Display 23,8” teret ad a határtalan kreativitásnak. A monitor könnyen összekapcsolható más eszközökkel – például notebookokkal vagy okostelefonokkal – mely így használható nagyobb megjelenítőként, vagy másodlagos kijelzőként a hatékonyabb munkavégzéshez. A keskeny kávának és a vékony FullView kialakításnak köszönhetően kiváló minőségű megjelenítést kínál, miközben minimális helyet foglal el az asztalon. 

A Huawei Display 23.8” a mellékelt állvány segítségével bármilyen felületen használható, a VESA szerelési szabványoknak megfelelően pedig akár a falra is szerelhető. 

 

Árak és elérhetőségek

A Huawei Display 23,8” április 23-tól elérhető a Huawei valamennyi kereskedelmi partnerénél, valamint a Mediamarkt, az Edigital és az Emag üzleteiben bruttó 63.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

Kulcsszavak: Huawei, monitor
Vissza