Az MMD bejelenti a Philips Gaming portfólió első perifériáit

Kütyü Magazin - 2021. augusztus 4.

A fejhallgatók olyan perifériák, amelyek gyakran nem kapnak megfelelő figyelmet. A tiszta hangzás és a kényelmes viselet azonban rendkívül fontos, különösen a hosszú játékok során. Napjainkra a játék olyan gazdaggá, összetetté és magával ragadóvá vált, hogy az egyéni gaming felszerelés versenyelőnyt jelenthet. A csapat-alapú battle royale, akció RPG és MMORPG játékokban a tiszta és jellegzetes hangzás valamint a jó mikrofon a játékon belüli kommunikáció által egyértelmű előnyöket nyújt. De a munkával kapcsolatos vagy magánjellegű hang- és videohívásoknál is sokat számítanak a tiszta hangot küldő és fogadó headsetek, amelyek kényelmesen ülnek az ember fején.

A fogyasztói igények kielégítésére történő folyamatos összpontosítás és a széleskörű műszaki szakértelem együttesen vezetett a Philips Gaming portfólió első gaming headset sorozatának bevezetéséhez. A két különböző modellnél a kis súlyú, fület lefedő kialakítás, az állítható fejpánt és a puha párnák optimális illeszkedést és hosszú viselési kényelmet biztosítanak: Philips TAGH301BL és Philips TAGH401BL.

„Örömmel jelentjük be első gaming perifériáinkat” - nyilatkozta César Reyes Acosta, az MMD EU régióért felelős termékmenedzsere. „Őszintén hiszünk abban, hogy a legtöbbünkben megbújik egy játékos, és szeretnénk minden vásárlónknak olyan headsetet biztosítani, amely minden játékot fel tud dobni, ahogyan a minőség és a kényelem tekintetében monitoraink is teszik.”

Philips TAGH301BL: izgalmas hangzás és kényelem egy pehelykönnyű csomagban

A Philips TAGH301BL egy személyre szabott és kényelmes illeszkedést biztosító egyedi fejpánt konstrukcióval rendelkező, alapvetően vezetékes fejhallgató. A fejpánt beállítása mellett a puha belső párnáknak és a hűvös tapintású PU fülrésznek köszönhetően hosszabb viselési kényelmet biztosít. És csupán 211 gramm súlyával elbűvölően könnyű!

Az egyszerű és kényelmes használat érdekében a headset 1,8 m hosszú, univerzális 3,5 mm-es csatlakozóval ellátott kábellel rendelkezik. A könnyen hozzáférhető, többfunkciós távirányító (némító kapcsolóval) és a tiszta hangzású mikrofon pedig egyaránt megfelel a játékosok és a profik igényeinek. 

A mindkét fülrészben található 40 mm-es neodímium hangszóró torzításmentes és ezzel egyidőben tiszta hangzást valamint gazdag, erőteljes basszust biztosít. A részletek élvezetéhez a zárt hátlap-kialakítás nagyszerű hangszigetelést biztosít; a hangszigetelés elengedhetetlen, ha zajos környezetben játszik, így a zavaró tényezők ellenére teljes mértékben a tevékenységére koncentrálhat.

 

Philips TAGH401BL: az immerzív 3D hangzás találkozása a kényelemmel és a funkcionalitással

A Philips TAGH401BL headset egy lépés felfelé a gémerek számára. A természetes és átlátható hangélmény érdekében a pontos térbeli pozicionálással rendelkező professzionális és elismert Dirac HD/3D hangtechnológia drámai hangminőség-javulást biztosít. Ez a funkció a Windows PC felhasználók számára érhető el, akik a telepítés után közvetlenül a távirányítóval vezérelhetik a 3D és HD technológiát. Ezek a precízen kiegyensúlyozott hangszórók több játékban is segíthetnek, így soha nem fogja meglepetés érni az ellenfél részéről.

„A Dirac megoldások új életet és részletgazdagságot visznek a játékélménybe; a korábban elveszett hangok most hallhatóvá válnak és pontosan elhelyezve a játékos körül valósághű élményt biztosítanak” - mondta Lars Isaksson, a Dirac Headphone & Streaming Audio alelnöke. „A Philips gaming headsetek fejlesztésében történő együttműködéssel olyan realizmust és immerziót biztosítunk vevőinknek, amellyel nyilvánvalóvá válik a különbség a hétköznapi és a rendkívüli játékélmény között. A gaming hangzás határainak feszegetése érdekében már alig várjuk, hogy folytathassuk együttműködésünket az MMD-vel.”

 

A mindössze 250 gramm súlyú headset állítható fejpánttal rendelkezik, amely a fejpánt beállításának, a puha párnáknak és a hűsítő érzésű PU memóriahab fülrészeknek köszönhetően optimális illeszkedést és hosszú viselési kényelmet biztosít. A dizájn része a lélegző fehér fény mindkét oldalon és a kialakítás lehetővé teszi a többirányú kompakt összecsukást is.

A 2,5 méteres kábel USB 2.0 csatlakozóval végződik az intuitív csatlakoztatás és a nagy sebességű adatátvitel érdekében, továbbá beépített távvezérlővel rendelkezik a hangszóró hangerejének és mikrofon némítása céljából. A vezetéken található vezérlésen keresztül a térhatású hangzást is könnyen átkapcsolhatja sztereó, 3D és HD között. Nincsenek többé hirtelen hangos átváltások, mivel a beépített vezérléssel a hangerő azonnal beállítható.

A Philips TAGH301BL és a Philips TAGH401BL 2021 augusztusától lesz megvásárolható 37,90 € és 59,90 € ajánlott fogyasztói áron.

Kulcsszavak: MMD, Philips, fejhallgató
Vissza