A Samsung Neo QLED tévéi az innovatív és a fenntartható megoldásokat ötvözik

Kütyü Magazin - 2021. szeptember 26.

A környezet védelme és az éghajlatváltozás elleni küzdelem kiemelten fontossá teszi, hogy a modern technológiákat fejlesztő vállalatok átgondoltan közelítsenek az innovációhoz.

A Samsung számára elsődleges, hogy tevékenységével hozzájáruljon a környezeti fenntarthatósághoz. A vállalat termékeit úgy tervezik, hogy minimálisra csökkentsék környezetre gyakorolt hatásukat az egész életciklusuk során, a tervezési és gyártási szakaszoktól kezdve a használatukon át egészen az újrahasznosításukig.

Az energiatakarékos félvezető chipek használatával, a fenntartható csomagolással és az környezettudatos technológiával, valamint a csomagolás és a régi készülékek újrahasznosításával a vállalat egy fontos küldetésben vállal részt. A tudatos megoldásokkal a felhasználókat is arra ösztönzi, hogy őrizzék meg az erőforrásokat és csökkentsék az ökológiai lábnyomukat.

A kezdeményezések a vállalat TV kínálatában, így a 75 colos, QN90A Neo QLED TV esetében is megfigyelhetők. A következő illusztráción látható, hogyan valósítja meg a Samsung a körforgásos gazdaság alapelveit az egyik legújabb televíziókészülékével.

Kulcsszavak: Neo QLED, Samsung
Vissza