Arcane a világ legmagasabb épületén

Kütyü Magazin - 2021. november 4.

Dubaj jellegzetessége új köntösbe öltözött, a Riot Games különleges, a való világot is átívelő eseményt jelentett be a hamarosan megjelenő animációs sorozata, az Arcane kapcsán.

Magyar idő szerint november 7-én, 03:00-kor megjelenik a Riot Games animációs sorozata, az Arcane, mely a League of Legends világának, Runeterranak egy szegletét dolgozza fel. Ezen alkalomból a Riot Games RiotX Arcane néven az összes játékán átívelő eseményt jelentett be, a játékosok rengeteg ingyenes jutalomra, valamint prémium Arcane tematikus tartalomra tehetnek szert. Az ünneplés pedig nem csak a digitális térben, hanem a világ több nagyvárosában is zajlik majd.

Arcane a világ legmagasabb épületén

A maga 828 méteres magasságával a Burj Khalifa napjaink legmagasabb épülete, a Riot Games pedig ezt az elképesztő szerkezetet is Arcane köntösbe öltöztette. Egy speciális, kifejezetten erre az épületre készített 3 perces trailert vetítettek le, mely elképesztő látványt nyújtott.

 

 

Különleges expo 6 nagyvárosban

A varázslat átjárja a League of Legends világát, az Arcane egyik helyszínéül szolgáló Piltover tudósai pedig rájöttek arra, hogy hogyan ötvözhetik a technológiát a mágiával. Megalkották a Hextech technológiát, a Riot Games pedig találó módon Hextech Expo néven szervez november első felében 6 nagyvárosban egy eseményt, ahol a látogatók a cég legnagyobb újdonságait tekinthetik meg. Ezek a városok a következők:

●  Párizs

●  London

●  Madrid

●  Isztambul

●  Szingapúr

●  Los Angeles

 

Az Arcane megjelenését a 2021-es League of Legends világbajnokság döntője előzi meg, mely november 6-án 14:00-kor veszi kezdetét, a Riot Games pedig erre is Arcane tematikus megnyitóval készül.

A League of Legends világát felölelő játékok együttesen (League of Legends, League of Legends: Wild Rift, Legends of Runeterra, Teamfight Tactics) 180 milliónál is több aktív havi játékost jegyeztek októberben.

Vissza