Itt a Galaxy Tab S8 széria

Kütyü Magazin - 2022. február 10.

A Samsung bemutatja a Galaxy Tab S8 szériát, amelyben a Galaxy Tab S8 és S8+ mellett érkezik a sorozat történetének legnagyobb kijelzőjével és kiemelkedő teljesítménnyel rendelkező Tab S8 Ultra is. A könnyen hordozható készülékben megtalálhatók a kifinomult hardveres megoldások, a produktivitást segítő funkciók és a Galaxy ökoszisztéma szolgáltatásai is, amelyekkel a Tab S8 kiváló eszköz lehet a folyamatos online jelenlét és a videoalapú kommunikáció világában. A Galaxy Tab S8 széria sokoldalúságának és kreatív lehetőségeinek köszönhetően a felhasználók szinte bárhol, bármikor elkezdhetnek játszani vagy dolgozni. 

A táblagépeket egyre gyakrabban használják videóhívásokra és streamelésre. A Galaxy Tab S8 készülékek ultraszéles látószögű előlapi kameráinak, a három mikrofonos rendszernek és az Automatikus kameraigazításnak  köszönhetően a hívások még gördülékenyebbek lehetnek. A Többablakos móddal  és a Samsung DeX-szel még hatékonyabb lehet a munka, a fájlok megosztása pedig biztonságosabbá válhat a jelszóval védett Gyorsmegosztással. A teljesítményt a Samsung új, 4 nm-es processzora biztosítja, a dobozban megtalálható S Pennel pedig minden korábbinál kényelmesebb lehet a jegyzetelés. Az új Tab S8 kialakítása az eddigi legkeskenyebb a Galaxy Tab sorozatban, az ellenállóságról pedig a Samsung Armor alumíniumából  készült keret gondoskodik. A Galaxy Tab S8 széria, amelyen olyan funkciók érhetők el, mint a Második kijelző és az Automatikus váltás Galaxy Buds fülhallgatókkal , kiválóan használható a Galaxy ökoszisztéma részeként.

„Egyre inkább videókon keresztül tartjuk egymással a kapcsolatot és ez az egyik kedvenc szórakozásunk is. A tabletek nagyméretű kijelzője és hordozhatósága pedig éppen ideális a videós tartalmakhoz – mondta el TM Roh, a Samsung MX (Mobile eXperience) üzletágának vezetője és elnöke. – A Galaxy Tab S8 szériát a mobilinnovációs tapasztalatainkra építettük, a Tab S8 Ultraval pedig új szintre emeljük a táblagépeket.”

 

Az első Galaxy Tab S8 Ultraval kinyílik a világ

A Galaxy Tab S8 Ultra a Samsung táblagépei között egyedülálló, prémium élményt biztosít. A hatalmas, 14,6 colos Super AMOLED kijelző és a 120 Hz képfrissítés mellett, a Galaxy Tab széria eddigi legkeskenyebb, 6,3 mm-es kávái is hozzájárulnak a kiemelkedő látványhoz. A készülékház az eddigi legkönnyebb, legkeskenyebb, ugyanakkor a legerősebb is a Galaxy Tab szériában. Az Armor alumíniumnak köszönhetően a készülék 30 százalékkal ellenállóbb a karcolásokkal szemben és 40 százalékkal jobban tűri a hajlítást, mint a Tab S7. A Galaxy Tab S8 Ultra egy időtálló csúcskészülék, amelyen magával ragadó élményt jelent a videók, filmek megtekintése, vagy a játék, bárhol is használják.

A Galaxy Tab S8 Ultra előlapi dupla kamerájával professzionális, 4K minőségű  megbeszéléssé alakulhatnak a videóhívások. A továbbfejlesztett hardverrel és -szoftverrel az Automatikus kameraigazítás képes fókuszban tartani a felhasználókat a hívás során, illetve a rendszer arra is képes, hogy automatikusan kinagyítsa az újonnan csatlakozó résztvevőket. A három mikrofonos zajcsökkentő technológiának köszönhetően az éles képek mellé tiszta hang is társul, a zavaró háttérzajok pedig szinte teljesen eltűnnek. Mind a három Galaxy Tab S8 modell négy darab Dolby Atmos hangszóróval érkezik, amelyek élethű és erőteljes hangzást biztosítanak.

 

Hatékony munka, önfeledt játék és könnyű kapcsolattartás

Legyen szó művészeti projektekről, dinamikus, akadozásmentes játékról vagy munkahelyi feladatokról, a Galaxy Tab S8 széria készülékei kiemelkedő teljesítményre képesek. A Galaxy Tab széria eddigi legerősebb, 4 nm-es processzora mellett a Galaxy Tab S8 és a Tab S8+ is megfelelő memóriával és tárhellyel érkezik. A még nagyobb teljesítmény érdekében a Galaxy Tab S8 Ultra 8 GB memóriával és 128 GB tárhellyel elérhető, emellett mindhárom modell tárhelye microSD  kártyával, akár 1 TB-ig tovább bővíthető.  

A Galaxy Tab S8 széria tagjai az első Samsung táblagépek, amelyek támogatják a Wi-Fi 6E  technológiát, amely a Wi-Fi 6-hoz képest akár kétszeres sávszélességet  és sebességet tesz lehetővé, így a felhasználók akár egész nap könnyedén böngészhetnek. A különböző tartalmak pillanatok alatt megoszthatók a szupergyors és biztonságos Galaxy 5G  segítségével, legyen szó online előadásról vagy a levelezés kezeléséről, az optimalizált hálózatkezeléssel minden gyorsabban haladhat.

A Galaxy Tab S8 intelligens, hosszú üzemidejű akkumulátorával  a felhasználók órákon át figyelemmel követhetik a kedvenc videóikat  vagy filmjeiket. A táblagép támogatja a 45 wattos szupergyors töltést, így akár 80 perc alatt teljesen feltölthető. A Galaxy Tab S8 akár hordozható töltőként  is használható, ehhez elég a tölteni kívánt eszközt, például a Galaxy S22 okostelefont egy USB-C kábellel a táblagéphez csatlakoztatni.

A Galaxy Tab S8 Ultra és a Tab S8+ is a megújult S Pennel érkezik, amely továbbfejlesztett előrejelző algoritmusával alacsony késleltetést biztosít , így a használata szinte teljesen megegyezik egy hagyományos tolléval. A Samsung és a Clip Studio Paint  együttműködésének köszönhetően a felhasználók digitális palettává alakíthatják az okostelefonjukat, az S Pennel pedig ecsetként festhetnek a Galaxy Tab S8 lenyűgöző kijelzőjére. Az eszközök testreszabásával különleges hatások érhetők el, és akár a csatlakoztatott okostelefonon található képek színei is felhasználhatók. 

A Galaxy Tab S8 Ultra új, 4K videófelvételi lehetőségével látványos és éles tartalmak készíthetők a hátalapi- és az ultraszéles látószögű előlapi kamerával egyaránt. A Samsung Képernyőrögzítésbe épített, személyre szabható Szeflivideó  funkcióval videósok és streamerek könnyedén készíthetnek oktató- és játékmenetvideókat. A LumaFusion  hamarosan érkező szerkesztőeszközével és a Galaxy Tab S8 és az S Pen segítségével a felhasználók profi kisfilmeket készíthetnek a felvételeikből.   

A Galaxy Tab S8 Ultra nagyméretű képernyőjét a felhasználók átméretezhető ablakokra oszthatják fel, így egyszerre több feladatot is végezhetnek anélkül, hogy váltogatniuk kellene az alkalmazások között. 

A táblagépek kiemelt szerepet játszanak a kapcsolattartásban is. A Samsung és a Google együttműködésének köszönhetően elérhető a Google Duo  élőmegosztás, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók közösen nézzenek meg fotókat vagy együtt készítsenek jegyzeteket, akkor is, ha éppen távol vannak egymástól. A Google interaktív szolgáltatása, a Jamboard  pedig a kreatívan öteltelést teszi lehetővé.

 

Nyiss a világra Galaxy készülékkel

A Galaxy Tab S8 széria zökkenőmentesen működik együtt a Galaxy ökoszisztémával. A mobilélmény rugalmasan testreszabható és egyszerűen használhatók együtt a Galaxy eszközök. A Samsung One UI 4.1 felhasználói felület egységes és intuitív élményt, zökkenőmentes csatlakozást, valamint intelligens megoldásokat kínál a Galaxy Tab S8 táblagépen, okostelefonon és számítógépen egyaránt.

A Galaxy Tab S8 szérián, az új és továbbfejlesztett Samsung Notes alkalmazásban az S Pen segítségével akár útközben is könnyedén készíthetők jegyzetek, emlékeztetők, amelyek később egyszerűen átmásolhatók okostelefonra. A Gyorsmegosztás funkcióval a felhasználók akár a korábbinál kétszer gyorsabban  oszthatják meg a fotókat, a videókat, és egyéb fájlokat. Az Automatikus váltás funkcióval a Galaxy Buds automatikusan kapcsolódik a Tab S8 táblagépről a Galaxy S22 eszközre, így a felhasználók könnyedén válthatnak a készülékek között anélkül, hogy bármiről lemaradnának. A Samsung Health első alkalommal érhető el Galaxy táblagépen, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók különböző fitneszvideókat böngésszenek és megtalálják a számukra legmegfelelőbb edzési tartalmakat, valamint nagyobb kijelzőn követhetik nyomon a jólléti és fitnesz adataikat. 

A Galaxy Tab S8 széria készülékei hordozható második monitorrá  is alakíthatók, így egymás mellett több feladat is végezhető. A kényelmes asztali élményt nyújtó Samsung DeX fejlesztései  a Galaxy Tab S8 készüléket táblagép módból asztali módba állítják át, valamint lehetővé teszik az átlátszó alkalmazásablakokat és a DeX tükrözést, így külső kijelzőn is könnyedén megosztható a táblagép képernyője.

  

Egy megbízható táblagép 

A modern, csatlakoztatott világban a biztonság fontosabb, mint valaha, ezért mindhárom Galaxy Tab S8 modell új funkciókat kapott, amelyek lehetővé teszik a kamera és a mikrofon használati állapotának nyomonkövetését. A sorozat tagjai lehetőséget kínálnak minden alkalmazás azonnali blokkolására, megelőzve a nem kívánt tartalom rögzítését. A Galaxy Tab S8 széria készülékeit a biztonságos processzorral és külön memóriával felszerelt Samsung Knox Vault biztonsági platformja védi, így az olyan érzékeny adatokat, mint a jelszavak, a biometrikus adatok vagy a Blockchain kulcsok teljes mértékben elkülöníti a telefon fő operációs rendszerétől. A termékcsalád minden tagja intuitív ujjlenyomat-olvasóval rendelkezik , amely lehetővé teszi az eszközök egyérintéses feloldását.

Samsung a lehető legjobb mobilélmény érdekében akár négy generáción keresztül elérhetővé teszi az Android rendszerfrissítéseket  és öt éven át biztonsági frissítéssel támogatja a Galaxy Tab S8 széria készülékeit. Több millió Galaxy felhasználó még hosszabb ideig férhet hozzá a legújabb biztonsági és hatékonysági újításokhoz. A Samsung a garantált frissítéseket egész termékpalettájára kiterjeszti, hogy a teljes Galaxy ökoszisztémában elérhető legyen a legújabb Android élmény.    

Lenyűgöző, fenntartható kialakítás 

A Galaxy Tab S8 Ultra merész és időtlen Grafit színben, a Galaxy Tab S8 és S8+ pedig három kifinomult árnyalatban, Grafit, Ezüst és Rózsaarany színekben kapható . A Samsung Galaxy Tab S8 Ultrahoz egy új fajta Érintőpados billentyűzetes tok  is külön megvásárolható lesz, amely szélesebb, háttérvilágítással rendelkező billentyűzettel, személyre szabható gyorsbillentyű beállításokkal tovább bővíti az Ultra funkcionalitását. A Billentyűzetes tok prémium minőségű, a könnyed gépelést támogató antimikrobiális poliuretán bőrrel és üvegbevonatú érintőpaddal rendelkezik. Ráadásul a Vezetéknélküli billentyűzet megosztással  összekapcsolható a csatlakoztatott billentyűzet egy Galaxy okostelefonnal, így egyszerűbb a gépelés mindkét eszközön.

A Galaxy Tab S8 kiegészítői és tartozékai számtalan lehetőséget kínálnak az egyéni stílus kifejezésére. A Note View tokkal és az S Pen segítségével elérhető a kézírás használata. A lenyűgöző Szilikon tok szíjjal pedig lehetővé teszi, hogy a felhasználók a számukra legkényelmesebb pozícióban tarthassák Tab S8 készüléküket. 

A Samsung elkötelezett az óceáni műanyagszennyezés csökkentése és a bolygó védelme mellett, ezért a Galaxy Tab S8 részben halászhálókból származó műanyag alkatrészekből készült. A Galaxy Tab S8 a Samsung valaha készült legvékonyabb csomagolásában érkezik, amely fenntartható forrásból származó papírból készül, így a vállalat csökkenti a kibocsátást és kevesebb hulladékot termel.

 

Elérhetőség

A Galaxy S8 széria Magyarországon 2022. február 25-től lesz elérhető a samsung.com weboldalon, a szolgáltatóknál és a kiskereskedőknél. A Tab S8 Wi-Fi verziója 294.990, az 5G változat 354.990 forintos, a Tab S8+ Wi-Fi 374.990, az 5G változat 434.990 forintos, a Tab S8 Ultra Wi-Fi 454.990, az 5G változat pedig 514.990 forintos ajánlott fogyasztói áron lesz elérhető. A Galaxy Tab S8 Ultrát előrendelők egy ráadás Érintőpados billentyűzetes tokot, a Galaxy Tab S8+ és Tab S8 modelleket előrendelők pedig egy Vékony billentyűzetes tokot kapnak ráadásként. 

 

Termékjellemzők

Vissza