A Philips két új monitorral bővíti az M5000 gaming sorozatát

Kütyü Magazin - 2022. március 7.

A gaming és a gamerek hozzáállása egyaránt változóban van. A PC gaming továbbra is nagy kedvenc a szabadidős tevékenységeket illetően, azonban számos gamer érdeklődése most már kiterjed a következő generációs konzolokra is. 

Az elvárásoknak való megfelelés érdekében az új Philips M5000 sorozatba tartozó monitorok intenzitásukkal és részletgazdagságukkal szállnak be a versenybe, játéktól függetlenül: a Philips 27M1N5200PA monitor tökéletesen megfelel a villámgyors kompetitív játékélményt kereső e-sport-rajongóknak, a 68,5 cm (27 hüvelyk) átmérőjű, Full HD, 240 Hz-es gyors IPS-paneljének köszönhetően; míg a Philips 32M1N5800A monitor optimális képminőséget biztosít a 80 cm (31,5 hüvelyk) átmérőjű, 4K UHD minőségű IPS képernyőjének, a 144 Hz frissítési rátának, továbbá az otthonról dolgozóknak szánt számos hasznos funkciónak köszönhetően.

Philips 32M1N5800A

 

Ultra-gyors frissítési ráta a hősöknek

A Philips 27M1N5200PA rendkívül versenyképes funkcióinak köszönhetően intenzív játékélményt biztosít, így tökéletes választás az akció-orientált, kompetitív többjátékos játékokhoz. Ezeknek a gamereknek késleltetésmentes képernyőkre és rendkívül gördülékeny, de mégis éles és részletgazdag képekre van szükségük. Egyetlen képkocka sem vész kárba a verseny hevében az ultragyors, 240 Hz-es frissítési rátának köszönhetően, miközben a 0,5 milliszekundumos MPRT lényegében eltünteti a ghosting hatást és az elmosódást, ezáltal éles és élénk látványt biztosítva. Az akadozás- és képtörésmentes játékélmény elérése érdekében a monitor FreeSync Premium támogatással és alacsony bemeneti késleltetéssel rendelkezik, ezáltal pedig továbbfejlesztett játékélményt biztosít.

A Philips 27M1N5200PA monitor Full HD, gyors IPS panelje éles és részletgazdag képeket hoz létre, magas színpontossága által javítva a vizuális élményt. „A gaming monitorok fejlesztése során a csúcsteljesítmény elérése a legfőbb célkitűzésünk. Ez kulcsfontosságú ahhoz, hogy igazi különbséget biztosíthassunk a felhasználók játékélménye során, hogy ezáltal maximalizálni tudjuk a játékokban nyújtott teljesítményüket. Ez a monitor ideális az olyan gyors ütemben zajló játékokhoz, mint például az FPS vagy MOBA-játékok: a képernyő gyors IPS panellel, ultragyors, 240 Hz-es frissítési rátával, 1 ms GtG válaszidővel, széles betekintési szöggel és 400 nites fényerővel rendelkezik”, tette hozzá César Reyes Acosta, az MMD Monitors & Display gaming termékmenedzsere.

4K, 144 Hz és HDMI 2.1 az időtálló gaming felállítások érdekében

A Philips 32M1N5800A egy időtálló hibrid gaming monitor, amely válaszként szolgál a gaming szektor legújabb innovációira. A HDMI 2.1 csatlakozásnak köszönhetően ez a modell megfelel a gyors PC játékok és a következő generációs konzolok jelentette igényeknek is. A gamereknek lehetőségük van intenzív számítógépes játékokat játszani, miközben élvezhetik a gyors, 144 Hz-es frissítési ráta összes előnyét, valamint a legújabb konzolokból is kihozhatják a maximumot a 120 Hz-es frissítési rátának és a 4K UHD felbontásnak köszönhetően. A játékélmény rendkívül gördülékeny a gyors, 1 ms (GtG) válaszidőnek és az Adaptive-Sync technológiának köszönhetően, amely kiküszöböli a szakadozást és a képtörést, az alacsony bemeneti késleltetés pedig szinte teljesen késleltetésmentessé teszi a játékélményt.

A Philips 32M1N5800A monitor színhű és gazdag látványt biztosít az UltraClear 4K UHD (3840x2160) felbontásnak és az Ultra Wide-Color technológiának köszönhetően, amely élénk képeket és széles színskálát biztosít. A modell VESA DisplayHDR 400 tanúsítvánnyal is rendelkezik, ezáltal magas dinamikus tartományú tartalmakat képes megjeleníteni, élénk színekkel.

Kifinomult és ergonomikus beállítások

A Philips 32M1N5800A monitor MultiView technológiával is rendelkezik, amely lehetővé teszi több forrás csatlakoztatását PbP (Picture-by-Picture) módban, így ideális megoldás a nagy igényű multitasking feladatokhoz is. Mindkét modell háromoldalon keret nélküli kialakítással és SmartErgoBase fémlábazattal rendelkezik, amely letisztult kábelrendezést tesz lehetővé, és elengedhetetlen az átlátható és egyszerű beállításokhoz. A jelenlegi higiéniai kihívásokat szem előtt tartva a 32M1N5800A modell SIAA-tanúsított antibakteriális felülettel is rendelkezik, amely csökkenti a baktériumok jelenlétét és szaporodását a monitor burkolatán, így az nyugodtan használható akkor is, ha több személy használja ugyanazt a képernyőt.

A monitor SmartErgoBase lábazata figyelemreméltó, felhasználóbarát ergonómiai beállításokat tesz lehetővé (ideértve a magasság, az elfordíthatóság, a dönthetőség és a függőleges forgathatóság beállítását), hogy ezáltal csökkentse a hosszú gaming jelentette fizikai megterhelést. A hosszú, szünetek nélküli játékkal töltött órák a szemet is rendkívül megterhelik, ezért ezek a modellek LowBlue móddal és villódzásmentes technológiával rendelkeznek, hogy ezáltal szemkímélő szórakozást biztosítsanak. 

„A klasszikus gamer profil megváltozott. Ügyfeleinktől megtudtuk, hogy a kiemelkedő játékteljesítmény mellett az otthonról való munkavégzéshez szükséges funkciók is egyre fontosabbak. Ezért hát ez a két új képernyő a legújabb technológiákkal és további kényelmi funkciókkal rendelkezik: beépített USH-hubbal, hangszórókkal és sok más funkcióval, amelyek a termelékenységet és a játékélményt is fokozzák”, összegzi César Reyes Acosta.

Árak és elérhetőség

A Philips 27M1N5200PA monitor már elérhető 419 eurós ajánlott fogyasztói áron, a Philips 32M1N5800A monitor pedig 2022 márciusától válik elérhetővé 899 eurós ajánlott fogyasztói áron. 

Vissza