Új királya van a mobilfotózásnak

Kütyü Magazin - 2022. november 4.

A Huawei legújabb zászlóshajó okostelefonja, a Mate 50 Pro rendelkezik jelenleg a legjobb kameratechnológiával a piacon elérhető mobiltelefonok között a DXOMARK független minőségértékelő tesztlabor szerint. A nemzetközi benchmarkként ismert portál okostelefonos kamerákat összesítő legújabb rangsorában történetének legmagasabb pontszámát adta a Mate 50 Pronak, amelyet számos új, innovatív megoldással, a többi között tíz fokozatban állítható fizikai rekesznyílással és 50 MP-es Ultra Aperture kamerával szerelt fel a gyártó. A portál méltatta a készülék élenjáró teljesítményét gyenge fényviszonyok mellett, a zoom képességeit, valamint a bel- és kültéren kiemelkedő minőségű videók készítéséhez szükséghez adottságait.

A Huawei mindig arra törekedett, hogy a legújabb és legjobb technológiákat adja a vásárlók kezébe. A vállalat legutóbbi zászlóshajó modellje, a P50 Pro több mint fél éven keresztül vezette a DXOMARK, a legnagyobb független tesztlabor okostelefonos kamerákat összesítő listáját. A gyártó legújabb készüléke, a Mate 50 Pro újfent az iparág vezető technológiáit vonultatja fel a mobilfotózás és az általános teljesítmény tekintetében.

Történelmi pontszám és szinte DSLR-szintű képminőség a Mate 50 Pro-val

A HUAWEI Mate 50 Pro-t nagy teljesítményű, 50 megapixeles Ultra Aperture kamerával szerelték fel, és a világ első tíz fokozatban állítható rekesznyílásával rendelkezik, amely egyesíti az optikai rendszer, a mechanikai szerkezet, a képalkotási technológia és a képfeldolgozás legfontosabb közelmúltbeli fejlesztéseit. A készülék Ultra Aperture kamerája f/1.4-4.0 változtatható rekeszértékkel bír, amely az XD Fusion Pro képalkotó technológiával karöltve szinte DSLR-szintű képminőséget nyújt. Az innovatív kameratechnológiának és a kiváló teljesítménynek köszönhetően a Mate 50 Pro a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámát érte el okostelefon kategóriában, maga mögött hagyva a legnagyobb versenytársakat. 

A legújabb DXOMARK rangsor nemcsak a csúcsmodell fotós képességeit értékelte magasra, hanem műszaki felszereltségét is, így összesen 149 ponttal rekordot ért el az oldal történetében. A Mate 50 Pro kiugróan magas fényképezési pontszáma a kiemelkedő teljesítményen alapult, a készülék leginkább méltatott paraméterei között szerepelt az elsőrangú zoom képesség és az ennek köszönhetően részletgazdag eredmény, a változtatható rekesznyílású rendszer, amely kiválóan alkalmas csoportképek és gyenge megvilágítású képek készítésére, valamint a magas minőségű videós képességek bel- és kültéren egyaránt.

Exkluzív dizájn, még jobb teljesítmény

A nagy teljesítményű kameraképességek mellett az új Mate 50 Pro kialakítás tekintetében is figyelemreméltó. A készülék a Mate sorozat jellegzetes, axiális szimmetriájú megjelenése mellett először büszkélkedhet az elegáns, Clous de Paris lépcsős mintázatú dombornyomott dizájnnal, amely ráirányítja a figyelmet a kamerasziget kifinomult megjelenésére.

A HUAWEI Mate 50 Pro az iparág vezető technológiáit vonultatja fel a teljesítmény terén egyaránt, emellett az okostelefonon debütál az EMUI 13 operációs rendszer is.

Vissza