Samsung S5222 – Két SIM-es „buta mobil”

Borostyán Blanka - 2012. január 18.

A koreai gyártó új, két SIM kártya egyidejű befogadására és kezelésére alkalmas üdvöskéje a Galaxy Y DuoS modell alá pozícionált S5222, melynek fedélzetén a Samsung saját, zárt mobil operációs rendszere teljesít szolgálatot.

Bár a készülék nem tartozik a manapság rendkívül népszerű okostelefonok táborába, kedvező árával, kellemes felszereltségével és két SIM kártyás mivoltával igen sikeres termék válhat belőle.

A zárt rendszerű, TouchWiz kezelőfelülettel felvértezett kütyü 3 hüvelykes, 320 x 240 pixel felbontású érintőképernyővel, WLAN és Bluetooth (3.0) modullal, 3 megapixeles kamerával, FM rádióval és 1GB belső tárhellyel rendelkezik. A mobil előre telepített Opera Mini böngészővel és ChatON csevegőszoftverrel kerül az üzletek polcaira.

A Samsung S5222 megjelenésének pontos ideje, helye és vérható ára egyelőre ismeretlen, de feltételezhetően egy rendkívül kedvező árú masináról beszélhetünk, mely először a fejlődő országokban indul hódító útjára. A készülék hivatalos bemutatására a jövő hónapban megrendezésre kerülő MWC-n számíthatunk.

Vissza