Nike+ Sportwatch GPS - Egy lépésed sem marad mentés nélkül

Farkas Norman - 2012. június 11.

A Nike és a TomTom előrukkolt az új, GPS vevővel szerelt Nike+ sportkarórával, mely a tulajdonosa helyzetét, sebességét, szívritmusát, valamint az általa megtett köröket, a távolságot és az elégetett kalóriát is képes figyelni, ráadásul jól is néz ki.

A megvilágított LCD kijelzővel, 3 tengelyes gyorsulásmérővel, vízálló bukolattal és 8 órás használatra lehetőséget nyújtó lítium-polimer akkumulátorral szerelt Nike+ Sportwatch szó szerint képes minden lépésünk nyomon követésére. GPS vevőjének hála megbízható információkat kapunk a földrajzi helyzetünkről, a sebességünkről és az általunk megtett távolságról is, de emellett az elégetett kalóriákról és a - Polar Wearlink+-szal együttműködve - szívritmusinkról is tájékozódhatunk. Az eltárolt adatokat, eredményeket feltölthetjük a nikeplus.com oldalra, ahol folyamatosan figyelemmel kísérhetjük fejlődésünket.

A Nike+ Sportwatch négy színben kapható. Az 149 eurós antracitszürke-kék verzió a belépő szintet képviseli, elsősorban kültéri használatra tervezték. A 169 euróért kínált fekete-antracitszürke,  sárga-antracitszürke és sárga modellekhez cipőérzékelő is jár, így beltéri és kültéri mozgáshoz egyaránt kiváló hasznukat vehetjük.

További információt a Nike oldalán találsz a kütyükről.

Kulcsszavak: Nike, karóra, TomTom
Vissza