Pénztárcabarát laptop nagy teljesítménnyel: Lenovo B575e

Kütyü Magazin - 2012. július 10.

A Lenovo bejelentette kis- és középvállalatok valamint otthoni munkavégezéshez kínált B575e laptopjának megjelenését. A legújabb AMD E szériás APU processzorokkal felszerelt Lenovo B575e laptop remek ár-érték arányban ötvözi a teljesítményt és a stílust, hiszen már bruttó 109 900 forinttól megvásárolható.

A Lenovo bemutatta kiváló munkagépét, a B575e-t, mely megfelelő teljesítményt és jó minőséget kínál a hatékony munkavégzés érdekében, s emellett még jól is néz ki.

A 15,6 hüvelykes kijelzővel ellátott Lenovo B575e a kis-és középvállalatok munkáját valamint otthoni munkavégzést csúcsteljesítménnyel támogatja. A laptopok dual-core AMD E szériájú APU processzorral felszereltek, valamint akár 6,5 órás üzemidőre is képesek. Az USB 3.0 portok segítségével akár 5GB/másodperc sebességgel másolhatók át az adatok egy külső tárolóegységekre. A Lenovo B575e energiatakarékosan működik, ami lényeges szempont a kisebb vállalatok kiadásainak visszaszorításában.

A Lenovo B575e laptopokon könnyen ellenőrizhetjük PC-nk állapotát a Lenovo Solution Center segítségével. A többféle kezelőpanelt egyetlen felületen egyesíti, így minden nehézség nélkül ellenőrizhetjük a laptopunk teljesítményét; hardveres és biztonsági állapotát. Ideális eszköz kisebb méretű vállalkozások számára, akik maguk látják el készülékeik karbantartását.

 

 

A B575e kisebb méretű vállalkozásokra szabott, különleges szolgáltatásokat is nyújt, mint például technikai támogatás személyi vagy üzleti felhasználók számára. Ezzel a szolgáltatással gyorsan és kényelmesen minimalizálhatóak a kritikus üzleti műveletekből adódó leállásokat. Az Accidental Damage Protection segíthet elkerülni a különböző balesetekből adódó – például leejtett készülék, beázás, elektromos túlfeszültségből adódó meghibásodás, vagy LCD képernyőben keletkezett kár – nem várt javítási költségeket.

A Lenovo B575e modern kialakítása profizmust és eleganciát tükröz. Felhasználóbarát, ergonomikus és kényelmes billentyűzettel rendelkezik, amely csökkenti a félregépelés lehetőségét, ami elengedhetetlen azok számára, akik hosszú órákat töltenek a számítógépükön dolgozva.

A Lenovo B575e laptopok augusztus végétől, bruttó 109 000 forinttól válnak elérhetővé Magyarországon.

Kulcsszavak: kkv, laptop, Lenovo-hu
Vissza