Nokia Lumia 610: Quiksilver kiadásban is

Farkas Norman - 2012. július 26.

A finn gyártó sorra rukkol elő a Lumia mobilok exkluzív kiadásaival, hogy még kapósabbá tegye termékeit. Nemrég a Lumia 900 Datk Knight Rises Edition landolt a piacon, most pedig a Lumia 610 Quiksilver Limited Edition érkezik.

Korábban a Lumia 900 legújabb Batman filmhez kapcsolódó kiadásáról, a Dark Knight Rises Edition-ről számolhattunk be, s úgy tűnik, hogy a Nokia máris bővíti az eladásokat növelni hivatott, limitált szériás modellek palettáját, ugyanis felbukkant a láthatáron a Lumia 610 Quiksilver Limited Edition.

Az egyedi hátlappal, illetve húsz Quiksilver háttérképpel felvértezett, előlapján Quiksilver logóval ékesített készülék technikai fronton semmiben nem tér el a mezei Lumia 610-től. Ennek ellenére a Nokia elérheti célját, s a Windows Phone alapú újdonság sikert arathat a piacon, hiszen a Quiksilver rajongók biztosan vonzónak találják. Alant a telefon promó videója csodálható meg, amely igen hangulatosra sikeredett.

A Nokia Lumia 610 Quiksilver Limited Edition a jelek szerint csak az Egyesült Államokban lesz elérhető, várható ár egyelőre ismeretlen.

 

 

 

[Forrás: Übergizmo]

 

Vissza