Mosható Logitech billentyűzet

Czipperer Dia - 2012. augusztus 22.

Sokan nem mernek a számítógép előtt enni vagy inni, nehogy meglegyen a baj. Mások viszont előszeretettel majszolnak és kortyolnak a billentyűzet fölött - nem mindig túl sikeresen. A Logitech megtalálta a megoldást: lemosható billentyűzet.

A Logitech Washable Keyboard K310 igazán alkalmas azok számára, akik képtelenek megállni, hogy a gép előtt egyenek. Kialakításának köszönhetően egyszerűen tisztítható, és attól sem kell tartani, hogy a morzsa beleragad két billentyű közé (lásd a képen).

A billentyűzet érdekessége, hogy vízzel mosható, ugyanúgy, mint bármilyen edény. A könnyed öblítéstől a konyhai mosogatóig mindent kibír. Akár nagyobb vízmennyiségben (11cm-ig) is megmárthatjuk, csak utána hagyni kell kiszáradni. A hátulján vízelvezető lyukak találhatók, így könnyen kifolyik a víz. A karaktereket lézerrel nyomták, és bevonták UV-réteggel, így nem fakul ki egykönnyen.

Egyelőre még csak az Egyesült Államokban kapható, de a tervek szerint októberben Európába is megérkezik. (Jelenlegi ára 39,99$, azaz körülbelül 9 ezer forint).

 

A klaviatúra Windows XP/Vista/7 kompatibilis.

 

[Forrás: CNET]

Kulcsszavak: billentyűzet, Logitech
Vissza