A Vén Kontinensen is hódíthat a Motorola RAZR HD

Farkas Norman - 2012. szeptember 20.

Már a gyártó is megerősítette, hogy elérhető lesz Európában a Motorola Droid RAZR HD GSM hálózatokat támogató változata. Az androidos készülék kártyafüggetlen verziójáért 549 eurót kell majd kicsengetnünk.

A FrAndroid oldal forrásai szerint az francia SFR és Orange szolgáltató szeptemberben, a német O2 pedig október elején veszi fel kínálatába a GSM modullal ellátott Motorola RAZR HD készüléket, tehát a mi kontinensünkön is hamarosan hozzá lehet jutni az amerikai gyártó legújabb csúcsmodelljéhez. A készülék O2-nél való megjelenéséről már a Motorola is beszélt, sőt azt is elárulta a gyártó, hogy 549 eurót kell majd kicsengetni egy kártyafüggetlen példányért.

A Motorola RAZR HD egyébként Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszerrel kerül piacra, ám hamarosan 4.1 Jelly Bean frissítésben részesül. A készülékben olyan vonzó hardverek sorakoznak, mint a 4,7 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású Super AMOLED kijelző, a 8 megapixeles kamera, a kétmagos, 1,5GHz-es Snapdragon S4 processzor, az 1GB RAM, a 12GB belső tárhely, vagy az LTE modem. Természetesen WiFi, GPS és Bluetooth modul, microSDHC bővítőhely és előlapi kamera (1,3MP) is került a telefonba, s az izmos akkumulátorról sem feledkeztek meg a mérnökök, mely a RAZR HD esetében egész pontosan 2530mAh kapacitású.
 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza