Hyundai T7 – Vonzó hétcolos

Farkas Norman - 2013. január 28.

A Hyundai bemutatta új táblagépét, mely ránézésre a Galaxy Note 8.0-t juttatja eszünkbe, működéséért a Galaxy S III-ban is szolgáló Exynos processzor felel, árát tekintve pedig olcsóbb, mint az Asus Nexus 7. Talán nem túlzunk nagyot, ha azt állítjuk, hogy a T7 lehet az olcsó, de jó androidos tabletre vágyók életre kelt álma.

A Hyundai ezúttal nem egy új hajóról, vagy autóról rántotta le a leplet, hanem egy kifejezetten kellemes ár/érték aránnyal bíró táblagépről. A T7 névre keresztelt újdonság rendkívül vonzó lehet azon felhasználók számára, akik egy kellemes megjelenésű, viszonylag jól felszerelt táblagépet szeretnének kedvező áron megkaparintani.

A T7 lelke egy négymagos, 1,4GHz-es Exynos 4412 processzor, mely már bizonyított a Galaxy S III fedélzetén. A kellemes teljesítményű CPU mellé Mali-400 grafikus gyorsítót, 1GB RAM-ot, 8GB belső tárhelyet, microSD kártyahelyet, 2 megapixeles kamerát, WiFi modult és 3300mAh kapacitású akkumulátort pakoltak a Hyundai mérnökei. Az Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszert futtató készülék előlapján egy 7 hüvelykes érintőkijelző terül el, melynek felbontása 1280 x 800 pixel. Ami az eszköz külsejét illeti, a dél-koreai óriás hivatalosan még be sem mutatott, nyolchüvelykes Note táblagépét idézi, azaz házát lekerekített sarkok határolják, megjelenítője alatt pedig egy home gomb található.

A fent ismertetett összeállítás ára 166 dollár, azaz körülbelül 37 ezer forint, tehát a Hyundai T7 egyérteműen megéri az árát.

 




 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza