Mennyibe kerül a Sony Xperia SP?

Kütyü Magazin - 2013. április 11.

Megérekezett a válasz a címben szereplő kérdésre, hiszen napvilágra kerültek a Sony Xperia SP Indiában, illetve Oroszországban érvényes ajánlott fogyasztói árai. A felső-közép kategóriás készülék nálunk várhatóan drágább lesz, mint Indiában, viszont így is kevesebbet kell majd érte kicsengetnünk, mint az orosz felhasználóknak.

A japán gyártó nyilvánosságra hozta a nemrég több régióban is bemutatott Xperia SP készülék ajánlott fogyasztói árát Indiában és Oroszországban.

Indiában 27490 rupiát (kb. 115 ezer forint) kell fizetni a készülékért, mely egyébként néhány nap múlva meg is érkezik a helyi üzletekbe. Alaptartozékként mellékelt Sony MH1C LiveSound fülhallgató ide vagy oda, Oroszországban lényegesen drágábban, 17 990 rubelért (kb. 132 ezer forint) lehet majd megvásárolni a 4,6 colos HD kijelzővel és LTE modemmel szerelt újdonságot, mi több, egészen augusztus végéig várni kell rá.

Európa legtöbb országában várhatóan az orosznál vonzóbb, de az indiainál húzósabb árcédulával, április végétől vagy május elejétől lesz elérhető a kütyü.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza