Megérkeztek a Sony tavaszi újdonságai – Fókuszban az NFC

Farkas Norman - 2013. április 12.

A Sony tegnap bemutatta az összes új szórakoztatóelektronikai termékét, melyek 2013 tavaszán, tehát most kerülnek fel a hazai üzletek pocaira. A vállalat portfóliójában kiemelt hangsúlyt kaptak az NFC-képes eszközök, amik mindössze egyetlen érintéssel párosíthatók, s rendkívül egyszerű tartalommegosztást tesznek lehetővé.

A japán gyártó tegnap délelőtt egy másfél órás rendezvény keretein belül a sajtó elé tárta teljes 2013-as tavaszi termékportfólióját. Természetesen mi is részt vettünk az eseményen, s megtudtuk, hogy az újdonságok zömében – legyen szó akár mobilról, tabletről, fejhallgatóról vagy hangszóróról – megtalálható az egyérintéses technológia, azaz az NFC, mely nevéhez hűen rendkívül egyszerű megoldást kínál a tartalommegosztásra és az eszközpárosításra egyaránt.

 

 

Egy rövid bemutatót is láthattunk Kiss Attila, a Sony terméktrénere előadásában, aki azt prezentálta, hogy egy Xperia Z okostelefon milyen könnyen csatlakoztatható egy vezeték nélküli Sony fejhallgatóhoz vagy egy hangszóróhoz az NFC révén. Rab Sándor, a Sony Magyarország kereskedelmi igazgatója elmondta, hogy reményei szerint hamarosan az egyérintéses technológia is ugyanúgy beférkőzik a köztudatba, mint a Bluetooth.

 

Pofonegyszerű az Xperia Z és egy NFC-képes Sony fejhallgató párosítása

 

Egyéb izgalmakat is tartogatnak a felhasználóknak a Sony letisztult dizájnnal, egyszerű kezelhetőséggel, valamint kiemelkedő hang- és képminőséggel bíró üdvöskéi. Ez utóbbi erény például az új BRAVIA tévékben érvényesül a leginkább a részletgazdag és élethű képeket garantáló 4K X-Reality PRO képalkotó motor, illetve a TRILUMINOS színtechnológia jóvoltából. Az igazán élénk színek megjelenítéséhez a QD Vision „Color IQ” megoldása is hozzájárul, mely az eget kékebbé varázsolja, az arcokat pedig természetesebb bőrtónussal jeleníti meg.

Az új Sony televíziók, vezeték nélküli fejhallgatók, hangszórók, fényképezőgépek, kamerák, valamint az Xperia Tablet Z és Xperia Z készülékek áprilistól megvásárolhatók hazánkban.

 

W8

 

Arcszépítés, vízálló képesség, hatalmas zoom

 

 

 

Vissza