Ingyen Angry Birds Windows Phone-ra

Czipperer Dia - 2013. május 3.

Korlátozott ideig Windows Phone 7-es és 8-as készülékekre is elérhető az Angry Birds játék: ingyen juthatnak hozzá a felhasználók.

Május közepéig, egészen pontosan 15-éig ingyen tölthetik le a Windows Phone készülékkel rendelkezők a népszerű madaras játékot, az Angry Birds-öt. A Rovio többször is kedveskedik valamivel, az áprilisi Amazing Alex premierjét követően a felhasználók most a korábbi 99 centes ár helyet ingyen tölthetik le készülékükre a játékot.

Az eredeti kiadás érhető el: sajnos ennél a változatnál nincs lehetőség (az iOS-re, Androidra optimalizált játéknál van) utólag pályákat letölteni. Ennek oka, hogy a Rovio 2011 óta nem frissítette a Microsoftra szánt változatot. De így is 400 pályán keresztül élvezhető a játék.

 

 

Bár egy ideig a Rovio nem fordított különösebb figyelmet a platformra, később az Angry Birds Space és Star Wars is debütált Windows Phone 8-on.

Mivel a platform piaci részesedése folyamatosan nő, így a cég egyre nagyobb figyelmet szentel a Windows Phone-nak. Ennek egyik része a mostani akció, amely Windows Phone 7 és Windows Phone 8 felhasználóknak is letölthető.

 

 

 

Forrás: WPcentral.com

Vissza