Sajtófotón az Ascend W2

Farkas Norman - 2013. május 31.

Az @evleaks jóvoltából megjelent egy sajtófotó a Huawei Ascend W2-ről, ami a Windows Phone 8 rendszerű jövevény közelgő bemutatójára utalhat.

Bár a Windows Phone platformon a Nokia készülékei dominálnak, időről időre a többi mobilgyártó is előrukkol egy-egy érdekes ajánlattal. Hamarosan például a Huawei Ascend W2 nevű üdvöskéjáról hullhat le a lepel, mely egyébként már régóta a pletykák tárgyát képezi.

Az @evleaks jóvoltából immár egy jó minőségű sajtófotón is megcsodálható okostelefon várható ára 515 dollár körül alakul, s ezért az összegért cserébe igen komoly felszereltségre számíthatunk. Az eddigi infók szerint egy kétmagos processzor felel a W2 működéséért, amit 1GB RAM, 16GB belső tárhely, 2800mAh kapacitású akkumulátor, valamint 8 megapixeles kamera egészít ki. A mindössze 7,7 milliméter vastag eszköz előlapján egy 4,5 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású HD megjelenítő terül el, melyen keresztül valóságos élmény lehet kezelni a Windows Phone 8 operációs rendszert.

Egyelőre sajnos rejtély, hogy az Ascend W2 mikor, s mely régiókban kerül forgalomba, de valószínűleg hamarosan megérkeznek a válaszok ezekre a kérdésekre.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza