Oppo Ulike 2S – 5 megapixeles előlapi kamerával

Czipperer Dia - 2013. június 7.

Az átlagnál jobb előlapi kamerával felvértezett készülék az Oppo új üdvöskéje, az Ulike 2S, amely várhatóan a következő hónapokban mutatkozik be hivatalosan.

Az Oppo legújabb készülékét 5 megapixeles előlapi kamerával látta el, amely az átlagnál és az eddig megszokottabbnál sokkal jobb. Ez különösen a női célcsoport számára lehet hízelgő, hiszen akár a telefon kameráját is használhatják tükör helyett. A telefon hátulján pedig egy 8 megapixeles kamera csücsül.

A készülék 5,5 hüvelykes, 1280 x 720 pixeles HD kijelzőt kapott, az akkumulátor pedig 300mAH-es. Ez utóbbi azért is meglepő, mert az egyedüli nagy energiafogyasztó a készülékben a kijelző. Tehát akár napokat is kibír. A telefon 1 GB RAM-ot kapott, valamint kétmagos processzorral látták el. A belső tárhely 16 GB, ez nem bővíthető.

Már tavaly novemberben megismerhettük a készülék elődjét, az Oppo Ulike 2-t, amely szintén a női célcsoportot célozta 5 megapixeles előlapi kamerájával, ám csupán 4,5 hüvelykes kijelzővel és 960 x 540 pixel felbontású érintőképernyővel rendelkezett.

A készülék a következő hónapokban kerül piacra, ám egyelőre nincs szó sem arról, hogy Kínán kívül más piacokon is elérhető lesz-e, sem arról, mennyibe is kerül majd a készülék.

 

 

Forrás: Axeetech.com

Vissza