Nexus 4 – most 100 euróval olcsóbban

Farkas Norman - 2013. augusztus 28.

A Google számos régióban csökkentette legújabb referencia mobilja, a LG Nexus 4 árát. A friss Android rendszerrel, négymagos processzorral és True HD kijelzővel szerelt készülékért így már 199 euróért hozzájuthatunk.

Az egyre jobb ár/érték aránnyal bíró okostelefonok kezdik elözönleni a piacot, így nem meglepő, hogy a Google nagy akcióba kezdett, melynek keretében 100 euróval csökkentette az LG Nexus 4 árát – mely egyébként már piaci premierjekor is jó vételnek számított. A leárazott készülékek a Play Áruházból rendelhetők meg az Egyesült Államokban, Németországban, Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, Koreában, Kanadában és Ausztráliában, tehát kis hazánk kimaradt a buliból – ráadásul egyelőre nem is elérhető Magyarországon a Play Áruház „készülék részlege”.

A 8GB tárhellyel szerelt Nexus 4 akciós ára 199 euró, a 16GB-os verzióért pedig 249 eurót kell kicsengetni a fent említett régiókban.

Hirtelen nem ugrik be, pontosan milyen készüléket rejt a Nexus 4 név? A készülékről szóló tesztünk választ ad a kérdésre.

 

 

 

 [Forrás: Engadget]

Vissza